Egy ilyen romantikus rönkházba bármikor beköltöznénk

Aki gyerekkorában olvasta Laura Ingalls Wilder: Kicsi ház a nagy erdőben című könyvét, amelyben a wisconsini nagy erdő közepén, egy kis gerendaházban élte a telepesek boldog, de küzdelmekkel teli életét apa, anya, Laura, Mary és a kis Carry baba, az valószínűleg még ma is olthatatlan nosztalgiát érez a rönkházak iránt. Habár az élet már soha nem lesz olyan egyszerű és átlátható, mint ott és akkor, amikor még a ruhák gombját is apa faragta fából, és nem is biztos, hogy szeretnénk áram, fürdőszoba és aszfaltút nélkül élni, azért egy menő, összkomfortos rönkházba most is bármikor bebútoroznánk.

Rönkház Velencén

Velence Bencehegy részén, egy 1500 négyzetméteres, összközműves telken áll ez a 175 négyzetméteres, 5 szobás, kitűnő állapotban lévő rönkház. A földszinten nappali, két háló, konyha, fürdőszoba, a tetőtérben nappali és egy hálószoba van. A tartófalak 22-25 centiméter átmérőjűek, remekül tartják a hőmérsékletet, de van hűtő-fűtő klíma és kandalló is a házban. Szekrényekre nem igazán kell gondot fordítani, mivel be vannak építve a házba. A kertben kerti tó és öntözőrendszer is van, valamint egy 60 négyzetméteres garázs. Irányára: 280 millió forint.

Panorámás rönkház Sopronban

Sopronban, a Virágvölgyben, egy 1500 négyzetméteres telken áll ez a 170 négyzetméteres rönkház, melynek loggiájáról a Fertő-tó panorámája tárul a szemünk elé. A ház 95 százalékban elkészült, pár apró simítás van még hátra és a telek is parkosításra vár még. Fűteni hőszivattyúval lehet, minden helyiségben padlófűtés van. Az épület kétszintes, a földszinten amerikai konyhás nappali, háló, fürdőszoba van, az emeleten még egy nappali, háló és egy fürdőszoba kapott helyet. Irányára: 125.900 ezer forint.

Borovi fenyő rönkház Dunaalmáson

Dunaalmás egyik csendes mellékutcájában, 800 négyzetméteres telken áll ez a 212 négyzetméteres, ötszobás családi ház, amely teljes egészében borovi fenyőből épült. A 2009-ben épült ház fával csapolt, sem szög, sem csavar nincs benne. Nagyon jó műszaki állapotú, és van hozzá egy 12 négyzetméteres pince, egy 19 négyzetméteres garázs és két 20 négyzetméteres terasz, valamint kerti tó is. Fűteni vegyes tüzelésű kazánnal lehet, a tetőn pedig 11 kW-os napelemrendszer működik. Irányára: 89 millió forint.

Gerendaház Tarjánban

Tatabányától nem messze, Tarjánban, egy 600 négyzetméteres telken áll ez a 143 négyzetméter alapterületű, négyszobás, finn típusú gerendaház. A házat 2004-ben építették és kiváló állapotban van, a tetőn napelem és napkollektor is van, tehát az áram és a meleg víz-ellátás megújuló forrásból biztosítható. Fűteni gáz cirkó kazánnal lehet, a házon belül padlófűtés van, és van még egy cserépkályha is, valamint klímák. Mindezen kívül vízlágyító berendezés, központi porszívó, riasztó- és kamerarendszer, távirányított kapu, garázs elektromos kapuval, és egy fedett terasz is tartozik az ingatlanhoz. Irányára: 93 millió forint.

Dunaparti rönkház Ráckevén

Két és félszobás, belül vakolt, 45 négyzetméteres rönkház vált eladóvá Ráckeve dunaparti részén. A ház egy 500 négyzetméteres telken áll. Fűteni gázkazánnal lehet, ami radiátorokra és padlófűtésre is rá van kötve, és klíma is van a házban. Egy tágas, 17 négyzetméteres terasz, garázs és egy tároló is tartozik a házhoz. Irányára: 59,9 millió forint.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

A tulajdonosváltással át fog alakulni a finanszírozási szerkezet is a Megyeri úton.

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

A külföldön élő kínaiak megfigyelése, jobb belátásra térítése, sőt "hazarablása" is feladata a magyar kormánnyal egyezményeket aláíró kínai minisztériumnak.

© 2024 (v2.202102)