TOP5: luxusingatlanok Budán

A II. és XII. kerületben Dunát lehetne rekeszteni a busás árú luxusingatlanokkal, csak úgy röpködnek a milliók és a négyzetméterek. A két kerületet összesen, alig több mint 145 ezer ember lakja, szemben a harmad akkora Zuglóval, amit 115 ezren.

Persze ennek egyik oka, hogy Zuglóban inkább több lakásos társasházakban élnek az emberek (például panelekben), míg a II. és XII. kerület ingatlanállományában szép számmal akadnak kertes házak is. És nem feledkezhetünk meg a kacsalábon forgó palotákról sem, melyek oly hatalmasak, hogy azon sem lepődnénk meg, ha tulajdonosaik térképpel a kezükben közlekednének házaikban.

Íme a TOP5 legpazarabb luxusingatlan a II. és XII. kerületből!

Klasszikus stílusú zöldmáli villa

A sort egy 440 négyzetméteres, 4 szintes luxus villával indítjuk a Szépvölgyi út felső szakaszáról! A ház alsó szintjén beltéri uszoda található, üvegmozaikos medencével és a finn szaunával. A 7 szobás, klasszikus stílusú ingatlanban a fa burkolatok dominálnak, melyek igen hangulatossá varázsolják a belső tereket. Az ingatlan ára: 399 millió forint. Még több képért kattints a fotóra!

luxusvilla zöldmálon Finom eleganciájú családi ház Adyligeten

Az előző ingatlanhoz képest csekélyebb méretekkel rendelkező, de így is 275 négyzetméteres ház a következő a listánkon. Az 5 szobás házban helyet kapott egy konditerem, és finnszauna is. Az ingatlan ára: 259 millió forint.  Még több képért kattints a fotóra!

Adyligeti luxusingatlan

Modern luxusingatlan Pálvölgyben

Pálvölgy tetején egy belsőépítész által megálmodott, 304 m2-es, 3 szintes házra bukkantunk. Az előző ingatlanokhoz képest kevésbé domináns elem a fa, inkább a modern stílusra jellemző, szürke színek, fém és üveg kiegészítők jelennek meg a ház belső tereiben. Érdemes megnézni a panorámás luxusingatlan hirdetéséhez feltöltött többi képet is, ugyanis, rengeteg izgalmas és különleges megoldás található benne! Az ingatlan ára: 250 millió forint. Még több képért kattints a fotóra!

modern luxusingatlan

Barátságos luxusingatlan a Hegyvidékről

Luxusingatlanoknál nem annyira bevett szokás a barátságos jelzővel illetni az ingatlant, de ebben a hirdetésben egész pontosan “barátságos, meleg otthonként” lett megnevezve a ház. És egyet is kell értenünk ezzel az állítással, lehet, hogy csak a gyerekszobák látványa, vagy a kandallóban ropogó tűz teszi, akárhogy is, de bevált. Elhisszük, hogy ez a hatalmas,  430 négyzetméteres, napfényes hegyvidéki luxusingatlan egy igazi családi fészek, persze csak annak aki megteheti. Az ingatan ára 249,9 millió forint. Még több képért kattints a fotóra!

hegyvidéki luxusingatlan

Hangulatos orbánhegyi luxusingatlan

Egy igényes fenyőburkolatokkal “bélelt” 4 szobás luxusingatlannal zárjuk a sort. Wellness helyiség, társalkodó-borozó szoba is tovább növeli a ház értékét, ami amúgy sem kevés. A 305 négyzetméteres ingatlan ára 289 millió forint. Még több képért kattints a fotóra!

orbánhegyi luxusingatlan

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

A béremelés mellé jár még egymillió forint prémium, emelt vakációs juttatás is - de ez sem volt elég a szakszervezetnek.

© 2024 (v2.202102)