Irodák verik fel a lakásárakat a Váci úton

A 100 millió forint feletti árkategóriából válogattunk néhány fantasztikus eladó lakást a Váci út környékéről. A terület eddig is népszerű volt, most új lendületet ad az ingatlanvásárlásnak a sok épülő iroda és új lakópark, no meg a vizes vb fejlesztései.

A Váci úti irodaházak kínálata folyamatosan bővül a gazdaság felpörgésével párhuzamosan, és ez a lakások árát is felfelé húzza a környéken. A körút felől a Dózsa György út és az Árpád híd felé vezető rész egyébként is népszerű volt a lakásvásárlók körében. Mindennek csak új lendületet adott a vizes világbajnokság miatt elkészült számos fejlesztés, lakóparképítési projekt.

Megnéztük a Váci úti eladó lakások kínálatát, és kiválogattunk néhány gyönyörű, nagyméretű, felújított ingatlant a 100 millió forint feletti árkategóriában.

Ez a 4 szobás, 148 négyzetméter alapterületű lakás például 161 millió forintba kerül.

Kattints a képre még több fotóért!

A Riverside apartmanházban található, teraszos (mégpedig csaknem 30 négyzetméteres!), 3 hálószobás, duplakomfortos, panorámás, délnyugati tájolású lakás.

Kiváló közlekedés, a közelben kávézók, boltok, iskolák, óvodák, sportközpontok, de néhány percnyi távolságban található a Margitsziget is. A házban 24 órás portaszolgálat, kártyás beléptető rendszer, úszómedence, jakuzzi, szauna, fitneszterem van. Ezeket a lakók ingyenesen és korlátlanul használatják.

Kattints a képre még több fotóért!

Szintén a Riverside-ban várja új tulajdonosát ez a közel 300 négyzetméteres, 5 szobás otthon. Azaz nevezzük inkább egyedi kialakítású luxuslakásnak.

Külön kártya használatával a lakásban megálló lift meg, kizárólag az itt lakók használatára, örök panoráma a hatalmas teraszokon át (majdnem minden szobának van saját erkélye).

Négy fürdőszoba, saját szauna, projektoros házimozi rendszer, kandalló, videókamerás biztonsági rendszer, 2 parkolóhely, 2 tároló, 8 belépő a ház wellness részlegébe.

104,31 millió forint az ára ennek az új építésű, 10. emeleti prémium kategóriás 4 szobás Penthouse-nak a Dagály Residence-ben.

Kattints a képre még több fotóért!

Lenyűgöző panoráma, 2018 decemberi átadás.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)