Az elmúlt hét legszebb ingatlanjai

Az Otthontérkép heti sorozatában összegyűjtöttük a hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

Csodás lakás a XIII. kerületben

XIII. kerület egyik legkedveltebb részén, kiváló közlekedés mellett, a Marina parton, tulajdonostól eladó ez a kiváló adottságokkal rendelkező, magas minőségben felújított, csendes, napfényes 46 m2-es  2 szobás otthon 12 m2-es terasszal.

új lakás

Galériás garzonlakás a VII. kerületben

A tulajdonostól eladó a Bethlen Gábor utcában, közvetlenül a Keleti pályaudvar szomszédságában egy szép állapotú társasház 3. emeleti , teljes körűen felújított, fiatalosan kialakított lakása! A 27 m2-es ingatlanhoz tartozik egy 8 m2-es galéria is, ami hálófülkeként tud funkciónálni.

galériás lakás

Egyedi hangulatú ház az ország délnyugati sarkában

A Váratlan utazás hangulatát idéző eladó házat találtunk Hahóton, amit 1922-ben építtette egy Amerikából visszatért gazdálkodó. A 4,5 szobás 105 m2-es ingatlant 25 millióért hirdeti a tulajdonosa, ami egy 1720 m2-es telken található .Maga a falu az M7-esről jól megközelíthető, Nagykanizsától és Zalaegerszegtől 20-25 percnyire található.

vidéki lakás

VIII. kerületi felújított lakás

A lakás Budapest egyik frekventált részén, a gyorsan fejlődő, jó hangulatú Palotanegyed szívében helyezkedik el. Nappali, 2 háló, 2 gardrób, 2 fürdőszoba és konyha-étkező található a 97 m2-en. A lakás kialakítása és elhelyezkedése révén kiváló lehetőség befektetésre, de akár saját otthonnak is!

VIII. kerületi lakás

Igazi luxus a Belvárosban

A klasszicista jegyeket viselő bérház 1929-ben épült Málnai Béla tervei alapján. A kívül-belül felújított, liftes, márványlépcsős társasház első emeletén található a luxus minőségben felújított 123 m2-es, erkélyes ingatlan. A pazarul berendezett nappali-hall-étkező-konyha élettér mellett két háló lakosztály fürdővel, gardróbbal biztosítja a pihenést. Az új tulajdonosnak majd mélyen a zsebébe kell nyúlnia ezért az ingatlanért, hiszen 199 millióért hirdetik jelenleg az oldalon.

luxus lakás

Ha te is szeretnéd ajánlani a lakásod a válogatásunkba, akkor küldd el a hirdetésedet üzenetben a Facebook oldalunknak!

 

Ajánlott ingatlanok

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)