Ezért érdemes böngészni a Rákóczi tér környéki lakáskínálatot

Gyakorlatilag egy perc alatt találtunk 3 kiváló állapotú 85 négyzetméter körüli lakást a metróépítés után új életre kelt VIII. kerületi Rákóczi téren. Az egykor kétes hírű környék ma már a város egyik igazán vonzó része.

A 4-es metró Rákóczi téri állomása és a lejárat körüli tér új korszakot nyitott a VIII. kerületi, egykor kétes hírű környék életében. A közlekedés immár nem csak a 4-es 6-os villamosnak köszönhetően kiváló és egyre több kellemes étterem, söröző, borozó nyílik a tér közelében. Kőhajításnyira a Blaha, a metró pedig Kelenföldtől a Keletiig könnyen és gyorsan elérhetővé tette a város minden részét az itt lakók számára.

Egyre jobb szolgáltatások a Rákóczi térnél

Kapásból találtunk 3 kiváló állapotú lakást pár percre a tértől 32 és 40 millió forint közötti áron.  Mind 80 négyzetméter feletti alapterülettel bír, és a beköltözők igényeitől függően akár egy tisztasági festés után birtokba vehető. Nézzük a pontos paramétereket!

Ez a 85 (a valóságban 90) négyzetméteres, 2. emeleti 2 és félszobás téglaépítésű ingatlan például 34,5 millió forintba kerül. 3 szoba, étkezős nappali, utcára (parkra) néző ablakok.

Kattints a képre még több fotóért!

A ház jó állapotú, a lakás pedig felújított, cirkófűtéses, van riasztó, légkondi és modern konyhabútor is.

Kattints a képre még több fotóért!

Befektetésként, rövid vagy hosszútávú kiadásra is kiváló választás lehet.

86 négyzetméteres, 4 szobás, magasföldszinti társát a Csarnoknegyedben 32,9 millió forintért hirdetik. A körút csupán néhány percnyi sétára található, a ház lakóközössége pedig jó, és lift is van.

Kattints a képre még több fotóért!

Az eredeti külső és belső nyílászárók a régi polgári lakások autentikus hangulatát őrzik. Három szoba tágas, világos, csendes utcára, játszótérre néző, nyugati fekvésű, azaz a Nap délután süt be, ennek ellenére a lakás a legmelegebb nyári napokon is hűvös marad. Rendkívül jó a környékbeli közlekedés és a lakás beosztása is. Valamennyi helyiségnek van ablaka, és minden szoba külön nyílik.

Egyenesen a Rákóczi téri parkra néz ez a 84 négyzetméteres, 2 szobás eladó lakás. Irányára 39,9 millió forint. Liftes házban található, és azonnal birtokba vehető. Szobái hatalmasak és világosak, , a konyha is jókora: 20 négyzetméteres.

Kattints a képre még több fotóért!

Mivel 4,4 méter a belmagasság, akár galériázható is az ingatlan vagy két külön lakássá alakítható. Költözni vágyóknak, de befektetést keresőknek is ideális.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tök utolsó lett a Fidesz-KDNP egy fontos listán

Tök utolsó lett a Fidesz-KDNP egy fontos listán

Itt a pártsorrend az ajánlóívek száma alapján. Az EP-választásra tizenegy listának van meg a szükséges 20 ezer érvényes ajánlása - közölte a Nemzeti Választási Iroda.

Titkolózik Magyar Péter, de miért? - Ez Viszont Privát podcast

Titkolózik Magyar Péter, de miért? - Ez Viszont Privát podcast

Meddig tart Magyar Péter lendülete és miért nem sokban különbözik Orbán Viktortól?

Több ezren lehetnek Debrecenben Magyar Péter pártjának tüntetésén

Több ezren lehetnek Debrecenben Magyar Péter pártjának tüntetésén

A fideszes városvezetés kezében lévő webkamera "véletlenül" pont a Kossuth térnél nem működött, ahol a megmozdulás lesz.

Megdőlhet Orbán Viktor jóslata az inflációról

Megdőlhet Orbán Viktor jóslata az inflációról

A héten fontos adatokat közöl a KSH.

© 2024 (v2.202102)