Ezt tudod most megvenni 35 millió alatt a 4-es metró vonalán!

Összegyűjtöttünk párat azon lakások közül, melyek Budapest metróhálózata mentén helyezkednek el. Első körben a 3-as metró, majd a 2-es metró vonalát vettük szemügyre a 35 millió forintos lélektani határ tekintetében, most pedig lássuk, milyen eladó ingatlanokra lehet lelni a 4-es metró vonzáskörzetében!

A főváros legújabb metróvonala a Keleti pályaudvart és Kelenföld vasútállomást köti össze. Bár a 3-as és a 2-es metró vonalánál számottevően rövidebb szakaszról beszélünk, aki a 4-es metró vonala mentén keres lakást, bőven van miből válogatnia 35 millió forint alatt. Mutatunk néhány igen jó fogást ebből a kínálatból is:

Mindjárt itt van ez a 49 nm-es panellakás Kelenföldön, a XI.kerületben. A felújításra szoruló 2 szobás lakás mindössze 3 percre helyezkedik el a 4-es metró Bikás park megállójától. Nyugati tájolású, világos, ráadásul egy zöld, parkos területre néz. A ház részt vett a panelprogramban, ennek során a külső nyílászárók is ki lettek cserélve. A 4-es metró vonalán kívül a 7-es, 114-es, 213-as buszok szintén 3 perc alatt megközelíthetőek, a környéken iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek és orvosi rendelő is található.

További képekért kattints a fotóra!

A Keleti pályaudvarhoz közel található ez a felújított, 3 szobás téglaépítésű lakás. A VIII. kerületben lévő 52 nm-es földszinti ingatlan teljes körű és igényes felújítási munkálatai nem rég fejeződtek be, így az új tulajdonos kulcsrakész állapotban veheti át. Elhelyezkedés szempontjából is remek: pár perc sétára található a 24, 24G, 28, 28A, 37, 37A és 62-es villamos megállója, illetve a 4-es metró.

További képekért kattints a fotóra!

A Rákóczi térnél is rábukkantunk egy felújított, polgári lakásra. A 84 nm-es 3 szobás lakás Budapest belvárosában, a Csarnok negyedben, a körúttól egy percnyi sétára, kulturált környezetben található. Az alagsorban a lakáshoz külön tároló tartozik. A lakás fűtéséről, meleg víz ellátásáról gáz-cirkó gondoskodik. A három szoba tágas, világos, csendes utcára, játszótérre néző, Ny-i fekvésű, a nap a délelőtti órákban az amerikai konyhába süt be, majd délután a szobákról gondoskodik, de a lakás a legmelegebb nyári napokon is hűvös marad. Közlekedés szempontjából is szuper a lokációja: a 4-es 6-os villamos és a 4-es metró Rákóczi téri megállója pár perc alatt megközelíthető.

További képekért kattints a fotóra!

Szintén Józsefvárosban, a Rákóczi térnél csaphatunk le most az egyszobás stúdiólakásoktól a másfél-, illetve kétszobás apartmanokig, kisebb erkélyestől a kertkapcsolatosig. Elhelyezkedése révén a főváros bármely része egyszerűen elérhető, legyen szó a budai vagy pesti régióról, beleértve a belvárost, illetve az egyetemeket is. A 2-, 3- és 4-es metrók, a 4-6 villamosok is pár perces sétára vannak csupán.

További képekért kattints a fotóra!

Gyönyörűen felújított ez a 25 nm-es, VII. kerületi lakás. A Dembinszky utcában, a Keleti pályaudvarhoz közel, egy szép állapotú társasház első emeletén található (25 nm + 7 nm galéria, +5 nm saját pincei tároló), teljes körűen felújított, és több egyetem is található a szomszédságában (Állatorvosi egyetem, Metropolitan egyetem). Ráadásul a lakás infrastruktúrája kiváló, a Keleti pályaudvar, az Aréna Pláza, bulinegyed, kisboltok, gyógyszertár, posta, bankok, éttermek stb. minden megtalálható a közvetlen közelében.

További képekért kattints a fotóra!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)