Ezek a legújabb lakóparktrendek!

Jó referenciát, erős pénzügyi hátteret és interaktivitást várnak a lakóparki vevők. A verseny ugyanis nagyon kiélezett, most már sokkal nagyobb a lakóparkok küzdelme, mint akárcsak két éve.

Ha lakóparkokról beszélünk, gyakran halljuk az érvelést, hogy nincs lehetetlen, bárki megtalálja az ízlésének és elképzeléseinek megfelelő lakást, legyen az kertkapcsolatos, stúdió vagy akár penthouse. „Az utca szinten több üzlethelyiség található, így Önnek ki sem kell mozdulnia a házból ahhoz, hogy elintézze vásárlásait vagy akár szépségápolással, masszázzsal és wellnesszel kényeztesse magát.” – fűzik hozzá.

Az Otthontérképen hirdetett lakóparkoknál jellemző, hogy a nagy lakásokat viszonylag kevesen keresik és aránytalanul drágának vélik a befektetők. A keresők zöme pályakezdő vagy fiatal pár, akik önálló élettérre vágynak. A szülői otthon szobáját kinőtték, de élethelyzetük miatt inkább a kisebb lakásokat választják.

Az átlagos négyzetméterár mostanra 770 ezer forintra szökött fel és megfigyelhető, hogy a projekteken belül magasabb lett a kis lakások aránya. A kis lakások bruttó négyzetméterára jelenleg 540-790 ezer forint között mozog, a közepes méretűeknél (50-65 nm) 620-950 ezer forint közötti értékek jellemzők.

A választáshoz ma számtalan fizikai és virtuális eszköz áll rendelkezésre, de a legfontosabb talán a bizalom. Vagyis az, hogy a vevőjelölt elhiggye a fejlesztőnek: időre és kiváló minőségben megépíti az adott társasházat, amelyben a vevő lakása is lesz.

 

A Kassák Residence egyik elképzelt nappalija. Több infóért kattints a képre!

„Szerintünk a referencia és a garanciát jelentő erős pénzügyi háttér nagyon fontos szempontok egy leendő vevő számára. Mi például – ellentétben sok más fejlesztővel – immáron húsz éve működünk stabilan a magyar ingatlanpiacon és mára az egyik legnagyobb piaci szereplővé váltunk, portfoliónkban számos, a főváros arculatát meghatározó ingatlan található (irodaházak, hotel, bevásárlóközpont). A tapasztalatainkat felhasználjuk első nagy lakóprojektünk, a XIII. kerületi Kassák Residence megvalósítása során is, melyet a LIVING, a WING Zrt. lakóingatlanokra specializálódott ernyőmárkája hozott létre.” – ismertette Martin János, a vállalat lakóprojektekért felelős igazgatója.

Egyetértett továbbá azzal, hogy a bizalmat a referencián kívül azzal is erősítik, hogy folyamatos interaktív kapcsolatban állnak a vevőkkel, a későbbi lakókkal. „Gyakorlatilag belsőépítészeti tanácsadást is végzünk. Természetesen meghallgatjuk a vevők minden apró részletre kiterjedő elképzeléseit és igyekszünk optimális térkihasználást javasolni. Külön irodánkban tájékoztatjuk az ügyfeleket és virtuális sétára is van mód. Fontos még, hogy eleve csak megbízható, tényleg kiemelkedő minőségű termékeket gyártó cégekkel állunk kapcsolatban, legyen szó burkolatokról vagy berendezésekről. Egyszóval a LIVING célja olyan modern, városi otthonok fejlesztése, amelyek emberközpontú szolgáltatásaikkal és intelligens megoldásaikkal az ott lakók életminőségét is javítják” – mondta a szakember.

A XIII. kerületben jelenleg átlagon felüli befektetési célú lakásvásárlás zajlik. Rájuk is gondolva speciális csomagokat ajánlanak. Nekik például előre „elkészítenek” egy lakást, berendezéssel, burkolattal együtt. „A profi kisbefektetők kifejezetten kevés idővel rendelkeznek, nekik az a fontos, hogy mielőbb bérbe adhassák a jó minőségű ingatlant. Ezért dolgoztuk ki ezeket a megoldásokat” – fűzte hozzá a WING Zrt. lakófejlesztésekért felelős igazgatója.

A cikk megjelenését támogatta a WING Zrt.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nahát! Magyar politikusok tűntek fel a Kreml fizetési listáján

Nahát! Magyar politikusok tűntek fel a Kreml fizetési listáján

Vajon kik lehettek azok, akik orosz pénzért igyekeztek megfúrni Ukrajna uniós támogatását?

Keményen lecsapnak Polt Péterék - gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát

Keményen lecsapnak Polt Péterék - gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát

Komoly vádakkal gyanúsítják. Vajon ilyen határozottan fognak eljárni a Magyar Péter által felvetett ügyekben is?

Szijjártó Péter havonta telefonál Szergej Lavrovval

Szijjártó Péter havonta telefonál Szergej Lavrovval

Ez a laptársunknak adott nagyinterjúból derül ki.

Elárasztották Debrecent a külföldi turisták - de hova mentek a magyarok?

Elárasztották Debrecent a külföldi turisták - de hova mentek a magyarok?

Csak nem akkugyárnézőbe jöttek? Itt vannak a legfrissebb adatok a turizmusról.

© 2024 (v2.202102)