Kőbánya: jó közlekedés és elérhető árak

Ha a fővárosban új építésű otthon után kutatunk, sokszor úgy tűnhet, hogy a kedvező árak és a kedvező közlekedési feltételek többnyire együtt nem jellemzőek. Most találtunk egy projektet Kőbányán, ami nagyszerű lehetőséget kínál a belvárostól 20 percre.

Az egyik legfőbb szempont lakásválasztás során természetesen az elhelyezkedés és a jó közlekedési adottságok. Vehetünk ilyen feltételek mellett lakást a belvárosban is, de ez esetben jóval mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni. Ha nem akarunk csillagászati árakat kifizetni érdemes körülnézni a város azon részein, amelyek bár kicsit kijjebb esnek kiváló közlekedési adottságainak köszönhetően, könnyedén és gyorsan megközelíthetőek. Egy ilyen környékről hoztunk most egy projektet!

Kőbánya kedvelt részén, a Mély-tó mellett épülő új társasházak szép környezetben kiváló közlekedési feltételek mellett kínálnak új otthonokat. Itt az Újhegyi úton nyugodt, zöld környezetben vásárolhatunk magunknak új lakást. Ha számít a jó infrastruktúra és tömegközlekedés mindenképpen érdemes itt szétnézni. A közelben iskola, óvoda, bölcsőde is várja a környéken lakó kicsiket és a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások is elérhetőek helyeben. Legyen szó bevásárlási lehetőségről, bankról vagy akár postáról.

A lakóparktól csupán pár percre található Köki Terminál gyors eljutást biztosít a belvárosba. Innen az M3-as metróval 15-20 perc alatt a belvárosban lehetünk, de busszal is 15 perc alatt elérhető az Örs Vezér tere és az M2-es metró.
Az autóval közlekedők sem járnak rosszul, a Gyömrői gyorsforgalmi út és a reptérre vezető Ferihegyi út is pillanatok alatt megközelíthető.

A Mélytó Lakópark lakáskínálatában mindenki megtalálhatja a számára tökéleteset. Az 5 szintes épületekben 1 szobás kislakások és 5 szobás nagy családi otthonok is egyaránt megtalálhatóak hatalmas terasszal, melyek kialakításuknak köszönhetően élhető tereket, kellemes otthont nyújtanak.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Csődtömegnek tűnik a kormány egyik ikonikus rendszere

Csődtömegnek tűnik a kormány egyik ikonikus rendszere

Szenvednek a tankerületek.

Tett egy apró lépést a forint

Tett egy apró lépést a forint

Olcsóbb lett az euró és a dollár. 

© 2024 (v2.202102)