Visszaszámlálás indul: már csak 2019 év végéig van akció a lakópiacon!

Az adószabályok változása miatt most valóban vissza nem térő, az ünnepek miatt már valójában csak mintegy két hétig, jogilag pedig az év végéig, nyitva álló akciós lehetőségre bukkantunk. Mégpedig a XIII. kerület egyik legjobb helyszínén zajló prémium fejlesztés, a közösségi szolgáltatásokat és XXI. századi okosotthon megoldásokat is nyújtó Kassák Passage kapcsán. Mutatjuk a lehetőségeket!

Sokszor halljuk azt, hogy csak most, csak Neked, itt az akció, és hasonló szlogeneket. Ám most tényleg meg kell állnunk egy pillanatra. Miért? Mert az adójogszabályok változása miatt – mint sokan tudják – 5%-ról 27%-ra nő az új lakások általános forgalmi adóterhe. A kedvezményes áfa 2019 év végéig él.
Ez talán egy mobiltelefonnál még nem lenne a világvége, csakhogy itt 30-40 millió forintos új lakásokról van szó, amelyek drágulása könnyen 6-8 millió forintot jelenthet csak a 2020. január elsejétől érkező jogszabály-változás miatt. Aki tehát lakást keres mostanság, annak valóban érdemes gyorsan döntenie, hiszen nagyon súlyos milliókat veszíthet, ha még pár héttel tovább halogatja a döntést

Nekik szeretnénk most segíteni egy kitűnő ajánlattal, mégpedig a XIII. kerületben, a Váci úti irodafolyosó mellet. Errefelé bukkantunk egy gyönyörű, igen modern, közösségi szolgáltatásokkal is ellátott fiatalos, már épülő lakóparkra. A LIVING fejlesztése alatt álló Kassák Passage házaiban bőven akadnak még eladó lakások a mindössze öt százalékos áfával. Viszont csak annak, aki év végéig leköti álmai lakását!

Ugyanakkor egy lakás adásvétel nem megy gyorsan, így a LIVING akcióra azokra vonatkozik, akik december 13-áig döntenek arról: belevágnak egy új lakás megvételébe. Ez esetben, a december végéig beérkező vételárrészletre még csupán 5% áfát kell fizetni, a vételárrészlet pedig lehet akár a vételár 99%-a is természetesen, ezt ugyanis semmilyen rendelkezés nem tiltja.
Fontos persze, hogy egy épülő ház esetén olyan fejlesztőnek fizessünk nagyobb „előleget”, aki időre, jó minőségben és igen megbízhatóan teljesíti vállalásait. Azaz közel sem mellékes, kivel, milyen vállalattal kötünk szerződést új lakásunkra.

Milyen lakások vehetők most meg? A Kassák lakópark-fejlesztés második ütemében, a Kassák Passage-ban most 262 lakást alakít ki a fejlesztő. Többségében stúdió-, 1 hálószobás és 3 szobás lakások közül válogathatsz, a méretet tekintve 30-140 négyzetméter közt. A XIII. kerületi lakópark igazi különlegessége, hogy itt közösségi szolgáltatásokkal egészül ki a mindennapi élet.

Mire kell gondolni? Az új társasházban közösségi könyvtárral felszerelt nappalinak is lesz hely, ahol a kikapcsolódás mellett találkozók is leszervezhetők, ha erre nem akarjuk a saját nappalinkat igénybe venni. Ez a közös helyiség még co-working munkahelyként is funkcionálhat, ráadásképp része lesz egy íróasztallal, nyomtatóval felszerelt business corner. Különlegesség a közös, kikölcsönözhető szerszámokkal ellátott fészer is, ami a barkácsolókedvű lakók igényeit igyekszik majd kielégíteni.

De egy ingatlannál a legfontosabb az elhelyezkedés: a Dózsa György úti, illetve az Árpád hídi M3 metró megállókhoz igen közel esik a projekt. A Kassák-Klapka-Angyalföldi és Apály utcák által közrefogott terület szinte minden fontos pesti célponthoz közel esik, a metró és a széles utak révén pedig várhatóan a reggeli és az esti csúcsban is jóval előbb érünk majd haza, mint a kollégák többsége. Ráadásul a város szíve bringával vagy rollerrel nem is távolság. A családosok pedig lesétálhatnak Duna parthoz vagy a Lehel téri csarnokhoz, mindkettő kevesebb, mint negyedóra alatt elérhető gyalog is!

Aki pedig különlegességet keres a lakóparkon belül, annak érdemes a földszinti kertkapcsolatos lakások, vagy néhány legfelső szinti, csodás tetőkerttel rendelkező, penthouse jellegű lakások közt keresgélni.

A tetőkön is előbukkanó sok zöld jól kiegészíti a házak közti, hatalmas, egyedi kertépítész által tervezett belső kertet, amelynek tervezésekor az inspirációt az utca névadójának, Kassák Lajosnak képei adták. Lesznek majd itt olyan egyedi növények is, mint a japán díszcseresznye, a cserjés hortenzia vagy a kerti liliomfa.

Abban az esetben, ha valaki a természeti csodák helyett a technológiára esküszik, az is megtalálja itt a lehetőségeket: mivel a lakópark minden lakása okosotthon. Például nem áztatja majd el az alatta lakót senki, mert egy érzékelő jelzi a csőtörést, így gyorsan kiszállhat a javító csapat. Okoskonnektort is beszerelnek, így nem okozhat majd tüzet a bekapcsolva hagyott vasaló vagy más elektromos eszköz.
Sőt, aki bővített okos csomagot választ otthonához, annak számára távolról, mobiltelefonnal lesz vezérelhető a hűtő-fűtő berendezés, a klíma és a redőnyök. A közművek (villany, gáz, víz) óraállásokat pedig okos rendszer fogja „diktálni”, így nem kell az óraleolvasókra sem várni!

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Egy régi, elavultnak számító rakétát tuningolhattak fel. Veszélyes húzásra készülnek az oroszok is, de Washingtonból rossz hírt kaphatnak.

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

A Nébih fújt riadót, olyasmi került a tésztába, aminek nem szabadna.

© 2024 (v2.202102)