Zöldövezeti otthont karácsonyra, most (még) nagyon jó áron, Rákospalota központjában

Zuglóhoz és Újpesthez is közel, Rákospalota központjában – minden fontos bolttól, intézménytől és megállótól sétatávolságra – most prémium családi otthonokat lehet elcsípni, idén még öt százalékos áfával, baráti négyzetméterárakkal; sőt, a szinte azonnali költözés lehetőségével!

Nem is gondolná az ember, mennyi felfedezetlen gyöngyszem van Pest északi részén. Sokan Angyalföldön, Újpesten keresgélnek, pedig Rákospalota központja sok esetben jobb választás. Nagyobbak a zöldfelületek, emberléptékűbb a környék – és nem utolsó sorban – jóval-jóval barátibb áron lehet itt kis lakásszámú, vadonatúj társasházakat találni, mint a nyüzsgőbb, szmogos részeken.

Aki pedig családdal költözik, annak a jó levegő, a kis lakásszámú társasházak is legalább olyan fontosak, mint a jó közlekedés. Ám szerencsére Rákospalotán erről sem kell lemondani. Errefelé nem csak az M3-as bevezetője, az M0-s és több bevásárlóközpont van, hanem egyenest, átszállás nélkül a belváros felé közlekedő buszjárat is akad, de az újpesti metró végállomás is csak pár buszmegálló. Képünkön pedig  a Rákospalota központban, a Széchenyi téren található Budapesti Magyarok Nagyasszonya templom.

A most bemutatandó, Bocskai utcában épülő projekt pedig éppen errefelé található. A környéken sétányi távolságra vannak nagyobb bevásárlási lehetőségek (például Penny Market és Aldi egyaránt 6-7 percnyire), de közelben vannak iskolák, köztük zeneiskola, óvodák és játszóterek, vagy épp a XV. kerületi Polgármesteri hivatal, bankfiókok, kisebb üzletek Rákospalota központjában, a Hubay Jenő tér környékén. Ahol ráadásképp egy elővárosi vasútállomás is van, amivel csak 13 percnyi vonatút a Nyugati Pályaudvar, illetve a Westend.

Ugyanakkor a háztól pár utcányira áll meg az 5-ös busz, amely Zulgón keresztül a belvárosba, sőt, egészen a Pasaréti térig közlekedik, átszállás nélkül. De közel van ide (pár megálló) az újpesti Stop Shop bevásárlóközpont, számos bolttal, szolgáltatással, gyorsétteremmel; és szintén hamar elérhető az elővárosi vasút és a 3-as metró Újpest-Központ végállomása is. Autóval pedig még további 2 nagy bevásárlóközpont (Pólus, Fóti Auchan) van 10 percen belül. A zöldövezet ellenére tehát kiváló a tömegközlekedés és az autós közlekedés is.

Nézzük akkor a kis társasházat, amely mindössze hat lakásos, óriási előnye, hogy új építésű, mégis lényegében készen van, heteken belül költözhető, és már csak 3 lakás érhető el benne. Ráadásul annak, aki még idén dönt, jelentős kedvezményt kínál a beruházó, tekintettel a 2019. december végéig igénybe vehető, mindössze 5 százalékos áfa-kedvezményre.

A szinte elkészült épület tehát egy hatlakásos, földszint plusz két szintes társasház, megjelenésében divatos kialakítással, melynek egy közel 90 négyzetméteres, valamint egy-egy nagyobb, 134 –144 négyzetméteres lakása van a kínálatban. A „kisebbik” lakás a nappalin és étkezős konyhán kívül 3 hálószobát és két fürdőszobát kínál, így nem csak papíron alkalmas a 3 gyermekes, csok-ot is igénybe vevő családoknak, hanem a valóságban is…

Ráadásul a mai piacot nézve az ára is baráti, hiszen a 11 négyzetméter feletti teraszt is bekalkulálva négyzetméterára 650 ezer forint alatt van. Mi több, a kizárólagos használatú, a lakáshoz járó kertrész értékét, vagy éppen a minőségi, igényes kivitelezést még nem is számoltuk bele a fenti árba. Ezen felül pedig még teremgarázs- vagy autóbeálló is vásárolható a projektben. (A földszinten kialakítandó teremgarázsban 3 db gépkocsi részére biztosított az elhelyezés, további 3 autót a telken belül kialakítandó gépkocsi beállóban lehet elhelyezni.)

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, idén még 5 százalékos áfával!

Az utolsó kép a ház jelenlegi készültségét mutatja.

A cikk a lakások értékesítőjének támogatásával készült.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Közel a szabad média vége az EU-ban? Gúzsba kötés határán áll több uniós országban

Közel a szabad média vége az EU-ban? Gúzsba kötés határán áll több uniós országban

A médiaszabadság mértéke Magyarországon különösen, de másutt is hanyatlik.

Tíz százalékot drágultak a lakások a fővárosi agglomerációban

Tíz százalékot drágultak a lakások a fővárosi agglomerációban

Továbbra is kiemelkedő a fővárosi agglomeráció vándorlási többlete: az elmúlt húsz évben több településen is megduplázódott a lakosságszám, a megnövekedett kereslet pedig áremelkedéssel járt - állapították meg az Otthon Centrum elemzői.

Három alternatívája is lenne az állampapíroknak, de…

Három alternatívája is lenne az állampapíroknak, de…

Hiába volt magasabb az állampapírok kamata régebben, ha most nincs jobb ezeknél, mert vagy az adó, vagy a kockázatok nyomják agyon a lehetséges versenytársakat.

Karácsony Gergely: ingyenes szűrőprogramot indít a főváros

Karácsony Gergely: ingyenes szűrőprogramot indít a főváros

Budapesten 24 helyszínen május 2-től június 16-ig várják a vizsgálatokra előre regisztráltakat.

© 2024 (v2.202102)