Angyalföld és Kelenföld – Budapesten a legnépszerűbbek

Ha Budapesten a legmenőbb kerületeket keressük, akkor Angyalföld és Kelenföld bizonyosan a TOP5-be kerül. Errefelé épül a legtöbb új, menő lakópark. Ezek közt válogatunk ezúttal.

Kezdjük a XIII. kerülettel, a legtöbb pesti új építést vonzó Angyalfölddel. A XIII. kerület hiper-gyorsan fejlődő, Rákos-patakhoz közeli részén, épülnek az Uptown lakásai, melyek kifejezetten ideálisak azoknak a lakáskeresőknek, akik nyugodt, zöld környezetben, azonban a belsúbb részekhez közel keresik otthonuk. Ezt erősíti a metró és a villamos közelsége.

Az Uptown társasház a Béke úthoz közel helyezkedik el, így a kötött pályás villamosközlekedés mellett iskolák, egészségügyi intézmények, szórakoztató- és sportlétesítmények, valamint bevásárlóhelyek is egyaránt megtalálhatók a közelben.  A környék ideális a sportos életstílust kedvelőknek, hiszen a közeli Rákos-patak és a közeli fitness centrumokat számtalan könnyebb mozgási (futás, séta, bringa, felnőtt játszóterek), illetve sportolási lehetőséget (sprotklub, uszoda) kínálnak.

Angyalföld belsőbb részén, a Róbert Károly körúttól (és a szomszédos Zugló mexikói úti kisföldalatti végállomásától és a BVSC uszodától) nem messze épül a Greenside Társasház. A Városligethez is közeli projekt lakáskínálatban kis 1 szobás lakást és 5 szobás családi otthont is találunk, méghozzá a mai piacon kiemelten jó négyzetméterárakon!

Az esztétikus, nem egyszerű kocka formájú Greenside társasházak közelben iskolák, egészségügyi intézmények, szórakoztató- és sportlétesítmények, valamint bevásárlóhelyek is találhatók, egyszóval elérhető minden, ami a mindennapi élethez szükséges.

Szintén a kerület kertvárosi környezetében, de ezúttal az ország legnagyobb irodafolyosójához, azaz Váci úthoz közelebbi részén épül a Metrodom Madarász 38 lakópark. Legyen szó kertkapcsolatos földszinti, praktikus elrendezésű emeleti, vagy felsőbb szinteken elhelyezkedő, nagy teraszos exkluzív otthonról, a Madarász38 kínálatában mindenki megtalálja a számára legideálisabb otthont.

A házak között nagy méretű, közös kert is található, ahol látványos játszótér és mini csúszdadomb várja a kicsiket, pihenőpark, multifunkcionális közösségi nappali, szauna és fitneszterem pedig a felnőtteket.

A XIII. kerületi projektek zárásaként hoztunk egy modern, élhető, kertvárosias otthonokat kínáló projektet, ismét a Béke út közeléből. Nagy előny, hogy ezt heteken belül át is adják, azonban még van lehetőség az utolsó pillanatban lecsapni egy-egy remek lakásra.

A Kucsma 12 társasházat a 14-es villamos Gyöngyösi utcai megállójától mindössze pár lépésre találjuk, a közelben uszoda és sportpálya, kellemes parkok és játszóterek találhatók. A Kucsma 12 kínálatából földszinti kertkapcsolatos, emeleti erkélyes, vagy a legfelsőbb szinten tetőteraszos lakást választhatunk.

Menjünk is át Budára, mint említettük Buda egyik legmenőbb, villámgyorsan beépülő, immár plázával is ellátott részén, Kelenföld-Őrmezőn épül a Metrodom egyik társasháza. A Kelenföldi vasútállomástól és így a 4-es metró végállomásától is könnyen, akár gyalogosan is megközelíthető társasház egy 1,6 hektáros ősfás telken épül. Az igen nívós, Metrodom Őrmező lakóparkban összesen 193 lakás épül, melyek összesen 7 darab, négyemeletes lakóházban találhatóak. A lakóparkban edzőteremmel és szaunával felszerelt klubház és egyedülálló módon szabadtéri élménymedence is található.

Válogatásunk végére, egy főváros közeli projektet hoztunk, méghozzá a biatorbágyi Tópark lakóparkot. A Kelenföldhöz szintén közeli prémium színvonalú lakóparkban nem csak lakások, hanem üzletek, irodák, játszóterek is találhatók, valamint iskola is működik itt.

A Tópark lakásai ráadásul már elkészültek, sőt az első, több mint 200 otthon lakója már birtokba is vette új otthonát, így nem kell hosszú hónapokat várni a költözésre. Az épületek körül szépen gondozott kertek nyújtanak lehetőséget a pihenésre, a lakópark melletti tó körül pedig kivilágított, kiépített sétány, futópálya és bicikliút várja az aktív kikapcsolódást kedvelőket.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

© 2024 (v2.202102)