Minőségi új otthonok központi elhelyezkedéssel!

Mai válogatásunkban olyan új építésű lakásokat hoztunk, melyek központi részeken helyezkednek el, így közlekedés és infrastruktúra szempontjából is kiemelkedők.

A XI. kerület egyik legjobb részén, a Bartók Béla úton kínálja az UniPark Buda jól kihasználható, praktikus lakásait, a régi Griff Hotel átépítésével. A környék kifejezetten jól ellátott mind szolgáltatások mind közlekedés szempontjából. A 4-es metró, villamosjáratok és számos buszjárat biztosítja, hogy a fővároson belül bárhova rövid idő alatt és kényelmesen eljuthassunk. A társasházban egy és egy plusz két félszobás lakások között válogathatunk, a kisebbeket a befektetőknek, egyedülállóknak ajánljuk, a nagyobb lakások pedig akár családosoknak is kényelmes otthona lehet.  

A Magdolna Ház, a VIII. kerület legdinamikusabban fejlődő részén kínál környezetbarát otthonokat. Azon túl, hogy az állandó fejlesztéseknek köszönhetően ebben a városrészben még mindig várható értéknövekedés, közlekedés szempontjából is kiemelkedő. A társasháztól sétatávolságra található M2-es, M4-es metró megállója, illetve a 4-es, 6-os villamosok és az 1-es villamos vonala is. Egyetemistáknak és befektetőknek kiemelten fontos lehet, hogy innen három egyetem is csak karnyújtásnyira van. (Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Semmelweis és az ELTE néhány kara)

A XI. kerület parkokkal körülvett ugyanakkor belvárosias, jól ellátott részén hamarosan elkészülnek a Gama Residence lakásai. A Márton és a Gát utca sarkán épülő modern társasház a látványos kivitelezés mellett elhelyezkedés szempontjából is kiemelkedő. Gyermekesek szempontjából fontos lehet, hogy bölcsőde, óvoda és iskolák, valamint számos park és játszótér van a közelben, ugyanakkor a mindennapokat jócskán megkönnyíti, hogy a Lurdy Ház is csak 10 perc sétatávolságra van, ahol élelmiszerbolt, bank és más üzletek is megtalálhatók. Emellett az M3-as metró Klinikák metrómegállója is csupán 5-6 perc sétával elérhető.

Szintén a IX. kerületben fejeződik be a Metrodom City Home lakópark utolsó L-M üteme, melynek keretében összesen 291 minőségi lakás készül el, melyekhez a beruházótól megszokott módon extra lakóparki szolgáltatások is tartoznak. Az M3-as metró innen is nagyjából 10 perc alatt elérhető, valamint a közelben áll meg a 2-es villamos is. A lakópark közvetlen környezetében üzletek, vendéglátóhelyek találhatók, valamint a Duna-part is közel van. A Metrodom City Home kínálatában okosotthon rendszerrel és a legmodernebb műszaki megoldásokkal felszerelt otthonok közül válogathat.

Végül a XIII. kerület központhoz közel eső részéről is hoztunk egy projektet. A Westfália a Lőportár utcában épül, ahonnan egy villamosmegálló a Lehel tér, de gyalog is 10-15 perc alatt a Nyugati térre érhetünk. A közelben bölcsőde, óvoda, iskola, gyógyszertár és játszótér is található, valamint számos bevásárlási lehetőség áll rendelkezésre. A társasház tökéletes választás, ha közel maradna a belső részekhez, ugyanakkor egy nyugodt, családias társasházban képzeli el az életét. A lakások változatos méretben elérhetőek, illetve mindegyikhez tartozik erkély vagy terasz.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

A nemzetközi geopolitikai folyamatok az energiapiacra is komoly hatást gyakoroltak az elmúlt években. Miként reagált és készül ezekre a magyar piac.

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Aláírták a dalszínház új kollektív szerződését.

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Előfordul, hogy néha beszélünk” – válaszolta Medgyessy Péter arra a kérdésünkre, hogy mikor beszélt utoljára Orbán Viktor miniszterelnökkel.

© 2024 (v2.202102)