Új otthon Óbuda szívében: decemberig még CSOK támogatással

Óbuda az otthonteremtésre vágyók paradicsoma. Ezen a különleges helyen találkozik a Római-part kellemes atmoszférája, a Duna-parti sétányok hangulata és a nagyvárosi nyüzsgés. A Buda Bright lakópark ezt az egyensúlyt hozza el azok számára, akik ezt a békebeli érzést keresik a 21. században.

Lokációjának köszönhetően a lakópark kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. A kötöttpályás közlekedési lehetőségnek köszönhetően a metró még a legforgalmasabb időszakokban is gyorsan – és kiszámítható idő alatt – elérhető, de autóval sincs messze a belváros. Ráadásul innen az M0 körgyűrű is gyorsan elérhető, ami a városi és vidéki közlekedést egyaránt megkönnyíti.

Buda Bright

De nem csak a gyors közlekedés az, amiért érdemes erre a pünkösdfürdői környékre költözni. Bevásárlási lehetőségek, éttermek, konditermek, cukrászdák és kávézók is néhány perc sétával elérhetőek. De ha valaki kicsit messzebb tekint, pár perc autóútnyira több bevásárlóközpont is van, és a városhatáron épp csak túl fekvő nagy kereskedelmi központok – hipermarketek, stb – is könnyen elérhetőek.

A Buda Brightból könnyedén elérhető Szentendre, a Lupa-sziget, és persze Pomáz és Budakalász. Ez nem csupán kikapcsolódási lehetőséget kínál, de akár nagyobb munka- vagy iskolaválasztékot is. És persze ne felejtkezzünk el arról, hogy Szentendre kultúrájával, művészeti életével és hangulatos utcáival kiváló célpontja lehet a hétvégéknek – akár két keréken is, hiszen közvetlen bicikliút-összeköttetés vezet odáig.

Ez a lakópark jó választás azok számára, akik szeretnének a természet közelében lenni, de nem szeretnének lemondani a városi kényelemről.

Ki ne akarna egy olyan otthonban ébredni, ahol a modern technológiák, mint a hőszivattyús hűtés és a mozgásérzékelős világítás szolgálják a kényelmünket és a pénztárcánkat? A beruházás sikerét mutatja, hogy már a lakások 80%-a gazdára talált.

Buda Bright

A változatos kialakítású lakáspalettán minden vásárló megtalálja a saját élethelyzetének megfelelő otthont. A stúdió apartmanok mérete 28 és 36 négyzetméter között változik, ezek kiválóan alkalmasak az egyedülállók vagy a fiatal párok számára. A két- és háromszobás lakások mérete 39-80 négyzetméter között változik, ezek tökéletesek a családok számára, akik tágasabb otthont keresnek.

Mindegyik lakáshoz tartozik egy erkély, így a természet közelségét és a friss levegőt otthona kényelmében is élvezheti. Nem beszélve arról, hogy a lakóparkban kínált lakások messze állnak a sablonos tucatlakásoktól – a kreatív tervezésnek köszönhetően rengeteg alaprajzvariáció közül választhatnak az érdeklődők.

Év végéig a lakásokra még CSOK is felhasználható, ami jó lehetőség azoknak a házastársaknak és fiatal pároknak, akik most gondolkoznak otthonteremtésben. De ne feledkezzünk meg azokról sem, akik egyedül nevelik gyermeküket, hiszen ők is jogosultak erre a kedvező hitellehetőségre.

A Buda Bright mögött álló kivitelező, a Magyar Ingatlanberuházó Zrt. (MIB), mely az Indotek Group tagja, garancia a minőségre és a megbízhatóságra. A cég kedvező fizetési feltételeket kínál, mint amilyen a 20-80 százalékos fizetési konstrukció, amelyben a vevőknek a vételár oroszlánrészét csak a műszaki átadás után kell kifizetniük.

A cikk megjelenését a Buda Bright fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

444: 27 milliárdért megvenné a Munkácsy-gyűjtemény nagy részét a Mol és az állam közös alapítványa

444: 27 milliárdért megvenné a Munkácsy-gyűjtemény nagy részét a Mol és az állam közös alapítványa

Megvásárolnák Pákh Imrétől Munkácsy Mihály festményeinek nagy részét.

Visszatáncol 400 forint alá az euró?

Visszatáncol 400 forint alá az euró?

Van rá esély, hogy újra hármassal kezdődjön az árfolyam.

Vége lesz a háborúnak a Hamász vezetőjének halálával?

Vége lesz a háborúnak a Hamász vezetőjének halálával?

Az amerikai politika vezetői üdvözölték a Hamász vezetőjének halálát, Joe Biden a háború lezárását sürgette.

© 2024 (v2.202102)