Ilyen egy klasszikus kaliforniai ház Elvis idejéből

A kaliforniai Encinitasban van az alábbi házikó, a tengerparti vityilló 1957-ben épült, és az eredeti állapotában pont úgy néz ki, mint Elvis bármelyik filmjében egy kaliforniai ház.

A ház neve The Beach Cottage, környezettudatos, modern, otthonos, de magán viseli a tengerparti bungaló jegyeit. Körülbelül így lehetne szavakban összefoglalni, milyen az ötvenes években épült klasszikus amerikai ház ma. Egy új projektnek köszönhetően alakult át a ház ilyenné, az üres kertbe növények kerültek, az egész ház tele lett szó szerint élettel és színekkel.

Az eredetileg két hálószobás, fürdőszobás házat korszerűsítették, az új, szögletes forma a régi betonra épült, napellenzők kerültek a ház oldalára, hogy védje a napfénytől a teraszon ülőket. A masszív üveg tolóajtók nyitják meg a belső teret a szabadtér felé, így alkotva egységet a külső tér és a belső tér között.

 

A gyümölcsösöket és a szárazság tűrő növényeket is most építették be a kertbe, azelőtt teljesen kopár volt a kertrész, pedig mennyivel barátságosabb, ha itt-ott zöldellő pálmafélék kísérik az ember tekintetét. A teraszon szó szerint egy nappalit alakítottak ki, a ház a mai trendeknek megfelelően kinyúlik, és erkélyszerűen takarja a napot, majd folytatódik egészen a kertig. Hatalmas lounge kanapék és színes bútorok teszik otthonossá a külteret is.

ÍME:


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tök utolsó lett a Fidesz-KDNP egy fontos listán

Tök utolsó lett a Fidesz-KDNP egy fontos listán

Itt a pártsorrend az ajánlóívek száma alapján. Az EP-választásra tizenegy listának van meg a szükséges 20 ezer érvényes ajánlása - közölte a Nemzeti Választási Iroda.

Titkolózik Magyar Péter, de miért? - Ez Viszont Privát podcast

Titkolózik Magyar Péter, de miért? - Ez Viszont Privát podcast

Meddig tart Magyar Péter lendülete és miért nem sokban különbözik Orbán Viktortól?

Több ezren lehetnek Debrecenben Magyar Péter pártjának tüntetésén

Több ezren lehetnek Debrecenben Magyar Péter pártjának tüntetésén

A fideszes városvezetés kezében lévő webkamera "véletlenül" pont a Kossuth térnél nem működött, ahol a megmozdulás lesz.

Megdőlhet Orbán Viktor jóslata az inflációról

Megdőlhet Orbán Viktor jóslata az inflációról

A héten fontos adatokat közöl a KSH.

© 2024 (v2.202102)