Győr: új lakásban a Duna-parton

Különleges társasházat adnak át az ország egyik legélhetőbb városában, Győrben. A tervezés során a prémium minőség mellett a közösség és a természet kapott központi szerepet. Megnéztük mit kínál a Duna parti lakópark, és lecsaphatunk-e még itt egy új lakásra.

Természetesen az egyik legfontosabb szempont lakáskeresés során az elhelyezkedés. Nincs ez másképp Nyugat-Magyarországon sem, sőt az északnyugati régió “fővárosában” sem.

Győrben járva és szétnézve ezúttal egy olyan házra leltünk, amely remek helyen található. A Rakpart 22 társasház elhelyezkedése több szempontból is kiválónak mondható. A belvárostól és az egyetemtől egyaránt néhány percre fekvő társasház autóval, tömegközlekedéssel és ingyenes Citybus járattal is gyorsan és egyszerűen megközelíthető!

A belváros közelsége mellett a közvetlen lakókörnyezet sem mindegy. Ebből a szempontból is kivételes adottságokkal rendelkezik a társasház, hiszen a győri Duna parton helyezkedik el gyönyörű, zöld környezetben. A part nem csak csodás kilátást, de tökéletes helyszínt is biztosít családi programoknak, vagy mondjuk egy reggeli, esti sétának, kocogásnak.

A több mint 4000 négyzetméteres területen megvalósuló projekt során a legmodernebb technológiákat és prémium minőségű anyagokat használtak, biztosítva többek közt az energiatakarékos megoldásokat.
A kellemes zöld környezethez, a belső udvarban kialakított díszkert is hozzájárul.  Itt az örökzöldekkel, cserjékkel beültetett kertben a lakók számára egy nyugodt kis oázist hoztak létre.

A lifttel felszerelt házakban 30-80 nm alapterületű, napfényes, praktikus elrendezésű lakásokat alakítanak ki. A tervezés és kivitelezés során a fő szempont a funkcionálisan hatékony, élhető otthonok létrehozása volt, így ezúttal jó elosztású, praktikus otthonok közül választhatunk.

Jól mutatja a projekt népszerűségét, hogy a lakások 85%-a már elkelt, de még lecsaphatunk néhány 2 illetve 3 szobásra, melyekhez erkély is tartozik. A házakhoz teremgarázsokat is építettek, így az ott élők számára az egyszerű és biztonságos parkolási lehetőség is biztosított.

Itt az utolsó lehetőség, ha egy olyan otthont keresünk Győrben, ahonnan minden könnyen elérhető, mégis kellemes környezetben élhetjük mindennapjainkat.

Ha családunk számára keresünk kényelmes otthont, akár csok támogatással is vásárolhatunk. Ha pedig egy értékálló, jövedelmező befektetési lehetőség után kutatunk, a Rakpart22 társasház ehhez is nagyszerű lehetőségeket kínál.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)