Modern villalakások Budáról

Aki budai luxuslakásra vágyik, nézzen szét az újépítésűek piacán, hiszen igazi különlegességeket találhat. Itt a luxus nem azokra a több száz lakásos társasházakra értendő, ahol a pénzünkért még privát szférát sem kapunk, hanem színvonalas, modern villalakásokra, melyekben csupán néhány lakás kerül kialakításra, egytől-egyig a legmagasabb minőségben.

A manapság egyre népszerűbb Budán Sasad városrész. Errefelé rengeteg gyönyörű, újszerű ház van, és sok új épül is.  A környék elegáns, csendes, de egyúttal könnyen megközelíthető is, a MOM Park és a BAH-csomópont is könnyen elérhető.

Itt épül számos modern villaépület exkluzív kivitelben, a minőségi életstílust és panorámát keresőknek.

Ebben a gyönyörű környezetben épülnek többek közt a Sasadi 176 lakásai is, szám szerint 5 darab, így igen exkluzív projektről beszélhetünk. A kellemes budai környék mellett, a házhoz tartozó parkosított, fákkal övezett közös használatú kert is gondoskodik a kikapcsolódásról, nyugalomról.

A 3-5 szobás lakások ezúttal is magas minőségű anyagokkal készülnek, a földszinti lakásokhoz privát kertkapcsolat, az első emeletiekhez impozáns méretű erkély a második emeleten elhelyezkedő lakáshoz pedig hatalmas terasz és jakuzzis privát tetőterasz tartozik

A tervezők és beruházok olyan környezetet és otthonokat álmodtak meg, ahol a magas minőségű építészeti megoldások jelentették az egyik fő szempontot. Ennek értelmében a lakásokban a legmodernebb mennyezeti hűtő-fűtő rendszer, illetve padlófűtés kombinációját alkalmazzák, valamint háromrétegű hőszigetelt üvegezést tartalmaz.

A kivitelező a lakásokat minőségi burkolattal és szaniterekkel felszerelve adja át, illetve a kényelem érdekében tulajdonosok a teremgarázsban elhelyezett parkolóhelyet a lakásból lifttel közelíthetik meg.

Tökéletes választás lehet azoknak, akik Budán exkluzív környéken, exkluzív épületben szeretnének élni és azoknak is akik, magas hozamot biztosító, értékálló befektetést keresnek.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)