Tartozz az elithez Újbudán!

A villámgyorsan fejlődő Újbuda a lakást keresők egyik legfelkapottabb célpontja lett az utóbbi években. Talán azért is, mert elképesztően gyönyörű, különleges új házak is épülnek errefelé. Most mi is mutatunk egyet itt, Újbudán.

Nem csak a legnagyobb, de sokak szerint a legmenőbb kerület is Újbuda. A 4-es metró kiépülése és az 1-es villamos meghosszabbítása révén a kerület korábban nehezebben elérhető részei is sokkal-sokkal közelebb kerültek a város legbelső részeihez. A felújítások, átépítések is egymást érik, és a városrész arculata is egyre modernebb. Az utóbbi éveben pedig rengetegen költöztek ide, így a XI. kerület elnyerte méltó helyét “kis világvárosunk” modern szövetében.

Erre Újbudán, a Kopaszi-gáttól és a Duna-parttól sétatávolságra épül az Elite Park I. üteme. A lakópark elhelyezkedése több szempontból is előnyös, hiszen a belváros nyüzsgésétől kijjebb helyezkedik el, mégis – mint utaltunk rá – innen 15-20 perc alatt a belvárosba juthatunk.  E projekt környéke – ahogyan az egész kerület – látványosan fejlődik, folyamatban van több irodaház és szolgáltató létesítmény építése. Ugyanakkor jelenleg is szinte minden elképzelhető szolgáltatás megtalálható errefelé, amire a mindennapokban szükség lehet.

A projekt első ütemében, a megszokottól eltérő, kissé extravagáns, mégis szemet gyönyörködtető és modern, U alakú épületben 268 otthont adnak át.

Lényeges, hogy a lakások mindegyike rendelkezik terasszal, erkéllyel vagy franciaerkéllyel, valamint a legfelső szinten még igen nagy teraszos penthouse lakások is megtalálhatóak. Aki pedig kertkapcsolatos otthonra vágyik, az is megtalálhatja a számára ideálisat, a földszinti lakásokhoz kényelmes méretű kertrész tartozik.

A tervező törekedett a nyugodt, zöld környezet kialakítására, így a be nem épített területeken parkokat alakítanak ki, az út felől pedig zöld védősáv biztosítja a lakók nyugalmát. Továbbá a lakópark területén játszótér is épül a gyermekek számára.

Figyelembe véve a piaci trendeket, a projekt II. és III. ütemében jelentős áremelkedés várható, így annak, aki Újbudán keres minőségi új otthont, bizony érdemes szétnéznie még az I. ütem szabad lakásainak kínálatában.

A cikk megjelenését, a lakópark értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)