Lakásvásárlás és videókonferencia – a jövő már itt van!

Eddig az üzleti életből vagy a youtuberektől hallhattunk a videokónferencián történő üzletkötésről, vagy 3D-s virtuális valóság élményéről. Most, hogy komolyra fordultak a dolgok, ideje, hogy komoly dolgokra, mondjuk lakásvásárlás alkalmával is használjuk ezeket. Helló online XXI. század! Itt az videókonferenciás lakásbemutatók ideje.

A jelenleg kialakult helyzetben mindenki a lakáspiac bedőlésről beszél. Miért? Mert azt gondoljuk, hogy otthon ülve nem lehet lakást választani. De ha van távoktatás és távmunka, miért ne választhatnánk ki leendő otthonunkat is távolról? Az AVICO GROUP elsők között reagálva a kialakult helyzetre, bevezeti a lakásbemutatót videókonferencián szolgáltatását – a lakásvásárlás a cég szerint így is könnyen lehetséges.

 

Érintkezés nélküli találkozások

Járvány idején a legolcsóbb és legegyszerűbb megelőzési mód a „social distancing”. Maradjunk kellő távolságban egymástól! Az AVICO GROUP most minden beruházásához biztosítja Önnek a lehetőséget, hogy szerettei egészségét megóvva tudja intézni lakásvásárlását.

A cég kollégái teljes körű tájékoztatást nyújtanak mindhárom folyamatban lévő projektről:

a belső-ferencvárosi GAMA Residence-ről,

 

a Rákos patak közeli Uptown-ról

 

 

és a Városliget melletti Greenside-ról.

 

Az otthonából kényelmesen bejelentkezhet az online videókonferenciába. Nincs szükség semmilyen különleges eszközre vagy alkalmazásra. Használja számítógépét, laptopját, okostelefonját, tabletjét vagy akár az okostévéjét!

Az egyszerűen, böngészőből indítható beszélgetés során ugyanolyan közvetlenül kérdezhet, mintha ott ülne az ingatlanos mellett. Nincsenek titkok, minden rezdülését látni fogja. Az alaprajzokat, műszaki dokumentációt, sőt még a virtuális látványterveket is meg tudják mutatni élő videón keresztül – meglepően könnyen hozzászokik az ember.

A modern műszaki megoldásokban élenjáró AVICO GROUP olyan vezető technológiákat használ, amelyet eddig csak nemzetközi projektekben láthattunk. A Videokonferencia használata rendkívül egyszerű. Ha mégis problémája akadna, a cég szakértő képviselői örömmel segítenek. Tanuljon meg egy új, kényelmes technológiát, amit utána magán- vagy üzleti célra is magabiztosan használhat!

Online Virtuális 3D lakásbemutató

Egy alaprajzot látva nehezen tudja beleképzelni magát új lakásába? Bizonyára van néhány kérdése, amit eddig talán ki sem mert mondani:

– Vajon elég tágas lesz?

– Praktikus a helyiségek elrendezés?

– Kényelmesen fogom érezni magam benne?

Minden új építésű lakásnál jogosan merülnek fel ezek a kérdések. A tervezőasztalról eladott lakásokat nem tudja bejárni. Vagy mégis? Lépjen be az Online Virtuális Valóságba!

Mutassa meg új szobáját a gyermekének! Nézzen körül a leendő konyhájában és próbálja ki, milyen érzés a nappaliban pihenni! Ehhez nem kell más, mint egy kattintás, és böngészője akár telefonon akár a számítógépen VR szemüveg nélkül(!) megmutatja a lakásokat.

Nézze, itt ez a furcsa kép! Szabad szemmel nézve csupán zagyvaság. A megfelelő technológiával nézve azonban egy körbejárjató 3D-s lakásbelső.

 

Hívja fel a céget és megmutatják, hogy néz ki a kiválasztott lakás. Kedvezményes árakért most csak maradjon otthon és foglaljon időpontot a videokonferencia lakásbemutatóra!

A cikk elkészítését az Avico Group támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

© 2024 (v2.202102)