Kezdd a februárt új lakásban, 15 percre a belvárostól, most akciósan!

Amikor rövid időn belül költözni szeretnénk, az új építésű lakások nem igazán jöhetnek szóba, kénytelenek vagyunk a használt lakások között böngészni, amiknek ezerféle hibájuk lehet. Kivéve, ha egy olyan projektben keresünk lakást, ami hamarosan elkészül. Mai cikkünkben épp egy ilyen beruházást szeretnénk bemutatni, ami mindössze 15 percre van a belvárostól, környezetbarát, energiatakarékos, kedvező árú, és február 1-ével már költözhető is.

Természetesen fontos, hogy mindezek mellett az ingatlan értékálló is legyen, sőt hosszú távon értéknövekedéssel is számolhassunk, akár befektetési céllal, akár saját célra vásárolunk. Ehhez a szépen fejlődő, de még nem túl felkapott környékeken érdemes szétnéznünk, mint amilyen például a VIII. kerületi Magdolna-negyed.

A VIII. kerület elhelyezkedése okán a legnépszerűbbek közé tartozik Budapesten, sok része már megújult, ami az árakon is meglátszik, ugyanakkor vannak olyan részei, amelyek még most szépülnek, ahol még kedvező áron vásárolhatunk, de később értéknövekedésre számíthatunk. A Magdolna-negyed elhelyezkedése a kerületen belül is kiváló, hiszen a kerület belsejében található, érinti az M2-es és az M4-es metrók, illetve az 1-es, 4-es és 6-os villamosok vonala, valamint több felsőoktatási intézmény, bevásárlási és szórakozási lehetőségek is megtalálhatók a közelben, vagy akár helyben is.

Itt, a Teleki tértől 2 perc sétára közeledik a végéhez a Magdolna Ház projekt, mely az ütemtervet tartva, csúszás nélkül január 31-re teljesen el is készül, így a lakások már február 1-én költözhetőek lesznek.

A beruházás elhelyezkedéséből adódóan tökéletes egyetemisták, pályakezdők és befektetők számára, de a változatos méretű és alaprajzú lakásoknak köszönhetően az idősebbek és a családosok is találhatnak itt számukra ideális otthont. A lakások között többféle 2 és 3 gyermekes CSOK-kal megvásárolható lakás is van, melyek közül most több akciós. Egy 63 nm-es, közel 6 nm erkéllyel rendelkező ingatlant például már 45 millió forintos vételáron meg lehet vásárolni, ami egyedülálló a városban és a belvárostól 15 percre elhelyezkedő, hamarosan átadásra kerülő projektek között.

Aki pedig valami igazán különlegeset keres, annak érdemes megnéznie a 6. emeleten elhelyezkedő, penthouse jellegű lakásokat, melyek hatalmas teraszokkal, nagy üvegfelületekkel és csodás panorámával csábítanak. Akad köztük olyan lakás, mely épp a Citadellára panorámás, de olyan is, amelyhez tetőkert is tartozik.

Mint már említettük, a projekten szó szerint már csak az utolsó simításokat végzik, sok lakásnak már a belső burkolatai is elkészültek, és a belső nyílászárói is helyükre kerültek, így már csak néhány lakásban marad lehetőség ezek kiválasztására, ezért is érdemes sietni, hogy még a befejezés előtt találjunk olyan lakást, amit saját ízlésünk szerint alakíthatunk.

A lakások legtöbbje rendelkezik erkéllyel, a kellemes hőmérsékletről pedig olyan energiatakarékos ugyanakkor környezetbarát megoldások gondoskodnak, mint az első osztályú hőszigetelés, a háromrétegű üvegezéssel ellátott nyílászárók és a hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer. Itt érdemes megjegyeznünk, hogy a környéken nincs olyan hasonló színvonalú projekt, ami hőszivattyús hűtéssel-fűtéssel rendelkező lakásokat ennyire kedvező áron kínálna.


A lakások árának kiegyenlítésénél továbbra is elegendő a 20%-os önrész és 80% hitel, a fejlesztő Wesselton Kft. ingyenes hiteltanácsadással és kedvezményes hitelkonstrukciókkal várja az érdeklődőket, a 100%-ban elkészült lakásokat pedig rugalmasan meg lehet tekinteni.

A cikk megjelenését a Magdolna Ház fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

© 2024 (v2.202102)