Minőségi életstílus és nyugodt környezet Budapest új építésű lakóparkjaiban!

Új otthon keresése során az egyik legnagyobb kihívást a tökéletes környék kiválasztása jelenti. Különösképpen igaz ez a fővárosban, ha olyan környékre vágyik, ahol nem csak szép új otthont, hanem kellemes, kikapcsolódást nyújtó környezetet is talál. Ha fontos, hogy a lakás és annak környezete is minőségi életfeltételeket nyújtson, mutatunk Önnek néhány projektet a fővárosból és környékéről!

Legutóbbi cikkünkbe jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkező környékről kerestünk új építésű ingatlanokat. Az elhelyezkedést tekintve azonban sokaknak inkább a békés, nyugodt környezet jelent érétket ingatlanvásárlás során. Mai válogatásunkban számukra gyűjtöttünk össze néhány új építésű lakást, a főváros különböző részeiről és az agglomerációból.

Budán, a Kopaszi-gátnál épülő BudaPart kínál elképesztően szép vízparti otthonokat. A projekt új városnegyedet hoz létre, melynek meghatározó részét képezi a kellemes zöld környezet és a Duna-part. Itt a modern és minőségi új lakások mellett minőségi életstílust is kap. A városnegyedben minden szükséges szolgáltatás elérhető lesz, a Duna-part pedig mindehhez gyönyörű környezetet biztosít.

Ha a családias, nyugodt környezetet említjük, sokaknak Zugló jut először eszébe. Nem véletlen, hiszen Budapest egyik legkedveltebb kerülete a XIV., a sok parkos, zöld felület miatt. Itt épül az Egressy Liget, melynek nem csak környezete, hanem maga a lakópark is zölddel teli. A lakások ráadásul hamarosan költözhetőek, ugyanakkor lehetőség van a burkolatok kiválasztására.

Szintén Zuglóban épül, a Metrodom Zugló több, mint 6000 négyzetméteres telken. A Metrodom Zugló épületei között pihenésre szolgáló díszkert, valamint játszótérrel és grillezési lehetőséggel felszerelt külső kert is helyet kap. Az épületben konyhával, tv-vel és más kikapcsolódást nyújtó szolgáltatásokkal felszerelt klubhelyiség is kialakításra kerül, melyhez terasz is kapcsolódik, illetve baba-mama játszószobát is terveztek.

Ha kertvárosias környék, akkor Angyalföldet sem hagyhatjuk ki a sorból. A XIII. kerület csendes, hangulatos részén épülnek a Metrodom Madarász38 lakásai. Nyugodt, kertvárosi utcák jellemzik a környéket és a Duna-part is közel van. A lakóparkban a szép új lakásoknál jóval többet kap. Az épületek között belső parkot hoznak létre, játszóterekkel, minicsúszdaparkkal, valamint edzőteremmel és szaunával felszerelt közösségi tér is kialakításra kerül. Családosoknak tökéletes választás!

Ha a csendes, nyugodt környezet megtalálása az elsődleges, mindenképpen szóba jön az agglomeráció is, például a Kelenföldtől mindössze negyedórás útra elhelyezkedő Tópark projekt. A lakópark egyik nagy előnye, hogy már elkészült, ugyanakkor 5 %-os Áfával megvásárolhatók a lakások. A lakópark 49 és 120 négyzetméter közötti lakásokat kínál, változatos méretű teraszokkal és erkélyekkel. A lakások vagy a Törökbálinti-tóra vagy a szépen gondozott kertre néznek, de a szép környezet mellett a lakópark más szempontból is kiemelkedő. A Tóparkon belül iskola, óvoda, orvosi rendelő, különböző üzletek és sportolási lehetőségek is állnak rendelkezésre.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

A béremelés mellé jár még egymillió forint prémium, emelt vakációs juttatás is - de ez sem volt elég a szakszervezetnek.

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Egy punkegyüttes képét használták fel a dollárbaloldalozó plakáthoz, Ön szerint fizettek érte?

© 2024 (v2.202102)