Otthontérkép Magazin

Álláskeresés innovatívan: használd az Álommunkahely funkciót!

2023 tavaszán új köntöst és funkciókat kapott hazánk egyik legrégibb és az álláskeresők által előszeretettel használt oldala, a jobinfo.hu. A portál célja a hatékony álláskeresés biztosítása, illetve a hirdető cégek támogatása abban, hogy minél előbb megtalálják a számukra megfelelő jelöltet. Most egy újabb innovációt szeretnénk bemutatni, amely egyedülálló a munkaerőpiacon. Segítségével megadható az álláskeresői profilban, ha egy céget Álommunkahelyként szeretnénk megjelölni.

Az Álommunkahely funkciót használva a portál munkatársai monitorozzák azt, ha egy álláskeresőnek egész konkrét elképzelése van arról, hol, melyik cégnél/brandnél szeretne munkát találni. Persze ehhez meglehetősen tudatosnak kell lenni, a jobinfo most mindenesetre megkönnyíti az álláskeresők dolgát: figyelemmel kíséri, kinél van ilyen igény  és összeköti a keresletet a kínálattal-vagyis segíti az álláskereső és a cég egymásra találását.

Ez a funkció a következő esetekben használható:

Hogy működik? 

Tehát regisztrációra és álommunkahely-vadászatra fel a jobinfo.hu-n! 🙂

A megújulással párhuzamosan meghosszabbították nyereményjátékukat! Ha még nem tetted, most különösen érdemes feltöltened a önéletrajzodat ide: https://cvdb.hu/, illetve készítsd el részletes profilodat is! Egyrészt az itt megadott kritériumokat  figyelembe véve kapsz hírlevelet,  plusz a profil frissítését elvégző felhasználók között több millió forint értékű nyereményt sorsolnak ki!

SIKERES ÁLLÁSKERESÉST KÍVÁNUNK!