Megfizethető kislakások Budapest legnépszerűbb részeiről

A fővárosban nem könnyű jó áron lakást találni, különösen, ha a legnépszerűbb környékeken keresgél az ember. Az egyre növekvő energiaárak miatt pedig egyre többen választják a kislakásokat, amelyeknek négyzetméterára így még magasabb. Mi azonban találtunk néhány nagyon jó állapotú, mégis elfogadható árú kislakást a legnépszerűbb környékekről. Mutatjuk őket!

Földszinti lakás intim terasszal a Corvin negyedben

A megújult Corvin negyedben, egy századfordulón épült, rendezett házban található ez az egyszobás kis lakás, melyhez egy 10 nm-es intim terasz is kapcsolódik. Az ingatlan 39 nm-es, egy konyha-étkezővel, fürdőszobával és egy tágas szobával rendelkezik, ahol egy galériával növelték tovább a hasznos négyzetmétereket. A lakás nagyon szép állapotú, pár évvel ezelőtt műszakilag és esztétikailag is teljesen megújult.

Szépen felújított lakás a XIII. kerület egyik legkedveltebb részén

A XIII. kerület népszerű részén, a Tahi utcában, üzletek, parkok közelében bukkantunk erre a 4. emeleti, erkélyes lakásra. Az ingatlan 33 nm-es, tágas szobával, konyhával, kamrával, fürdőszobával és külön WC-vel rendelkezik. A lakás napfényes, erkélye hegyekre és a parkra panorámás. Az ingatlan 2020-ban esett át komplett felújításon, a szobában található hatalmas beépített gardróbszekrény, az előszoba szekrénnyel és a fürdőszoba bútorral együtt a vételár részét képezi.

Kétszobás kuckó a XIII. kerületben

A XIII. kerület szintén kedvelt részén, csendes környéken, egy zárt folyosós társasház 2. emeletén vált eladóvá ez a kétszobás, 2022-ben kompletten felújított lakás. Az ingatlan mindkét szobája külön nyílik, fürdőszobája, WC-je is külön helyiségben található. Hűtését, fűtését 3 db hűtő-fűtő klíma biztosítja, de a fűtéshez konvektor is rendelkezésre áll. A közelben több villamos és buszjárat, illetve, óvoda, iskola, egészségügyi intézmények, üzletek, parkok is megtalálhatók.

Befektetésnek is ideális lakás a Városliget közelében

A Városligettől két sarokra található ez a 28 nm-es, földszinti garzonlakás. Az ingatlan szobája tágas, területét pedig egy 6 nm-es galériával használták ki még jobban. Ablakai a belső udvarra néznek, csak két lakás nyílik az udvarról. A lakás közelében troli megálló, Keleti pályaudvar (metró), Bethlen Gábor tér, Városliget, Állatorvosi egyetem, Garay téri piac egyaránt sétatávolságra megtalálható. Az ingatlan nemrég esett át komplett felújításon.

Ajánlott ingatlanok

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Brutális hiány: nem igazán sikerült eltalálni a 2023-as költségvetési számokat sem

Brutális hiány: nem igazán sikerült eltalálni a 2023-as költségvetési számokat sem

Az eredeti elképzelésnél 30 százalékkal lett magasabb a tavalyi évi költségvetési hiány.

Problémás lehet az árfeltüntetés, vizsgálatot indított a hatóság az egyik webáruháznál

Problémás lehet az árfeltüntetés, vizsgálatot indított a hatóság az egyik webáruháznál

Feltehetően jogsértően tünteti föl a Notino az akciósként hirdetett termékek árait, a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) ezért vizsgálatot indított.

Megint ritka kellemetlen hírt kaphat az Orbán-kormány

Megint ritka kellemetlen hírt kaphat az Orbán-kormány

Bírósági ügyre készülődhet a magyar kormány.

Változás lesz a benzinkutakon - ez vár a magyar autósokra

Változás lesz a benzinkutakon - ez vár a magyar autósokra

Felemás hírt kapnak a közlekedők.

© 2024 (v2.202102)