Új élet, új tervek – ilyet vegyen Budapesten!

Mivel lassan teljesen visszatért az élet az országba, ideje tiszta lappal kezdenünk és újra elővenni a lakáskeresési terveinket Budapesten is. Legyen akár saját költözésünk, a gyermeknek biztosított lakás, vagy éppen egy igazi, válságálló befektetés.

Bármelyikről is legyen szó, akkor leszünk igazán sikeresek, illetve elégedettek, ha olyan környéken keresünk minőségi lakást, ahol sok az új építés, így a környék, a környezet is rendben lesz.

Ilyen az új építésű társasházakkal, lakóparkokkal teletűzdelt hely Ferencváros is. Ennek egyik legjobb részén, Belső-Ferencvárosban az igazán menő lakni vagy befektetni azoknak, akik a pesti oldal déli, délkeleti szektorában keresnek minőségi lakhatási, vagy lakás-kiadási lehetőséget.

Viszont itt sem olcsók a használt lakások, miközben e régi háza állapota miatt igen kockázatos egy-egy ilyen befektetés. Nem is szólva a lakók összetételéről. Ha számolgatunk, akkor hamar kiderül, hogy a használt ferencvárosi lakások helyett nagyon is megéri inkább vadontatújat választani.

A dél-pesti régió belvárosi kapujáról van ugyanis szó, amelyik egyik legjobb, legélhetőbb, és a belvárosi részekhez legközelebb esik, rengeteg a zöld és a hármas metróval 6-8-10 perc alatt a legbelsőbb részekre is odaérünk Pesten.

A metró mellett közel van ide a Duna partja, a Lurdy ház, a milleniumi városközpont a Nemzeti Színházzal, a MÜPÁ-val, és a rengeteg új, újszerű irodaházzal, rengeteg potenciális bérlővel. Ez utóbbi miatt pedig befektetésként továbbra is több, mint érdemes itt megvenni egy-egy modern, új lakást.

Az efféle új lakásokat kínáló, épülő társasházak között keresgélve találtunk rá Ferencváros ezen új gyöngyszemére. A Ferencváros Residence rengeteg új építésű, újszerű házat felvonultató rehabilitációs részen található.

 

A ház közelében jár a 2-es, 24-es, 51-es villamos, a 23-as busz, de mindössze két megállónyira van a háztól a 3-as metró is. A mindössze 31 lakásos ház pedig a lehető legmodernebb anyagokból épül, magas műszaki színvonalon.

Így például a legmodernebb hűtő-fűtő hőszivattyúval, amely a kemény mínuszokban is tökéletesen teljesít, majd nyáron pedig kellemesen le is hűti a leendő lakását. Természetesen a lakásokhoz gépkocsibeálló és tároló is vásárolható.

A cikk megjelenését a Ferencváros Residence lakásainak értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

© 2024 (v2.202102)