Nyüzsgő, fiatalos és még a Duna-part is közel van

A fővárosban számos olyan területet találni, amelyek gyökeres változásokon mentek keresztül az elmúlt évek során. Az egyik ilyen nagyobb mértékű átalakuláson áteső városrészek között találjuk a IX. kerület középső részeit, annak is leginkább a Könyves Kálmán körúton található Lurdy Ház bevásárlóközpont, valamint a Duna-part közötti területre eső részét.

Középső-Ferencváros a környéken található fejlesztéseknek köszönhetően Budapest egyik legkedveltebb negyedévé vált, így nem csoda, hogy egyre többen választják otthonukként a kerületnek ezt a részét. Ferencváros e színes, igazán fiatalos, pezsgő és belvárosias jellegű negyedéből, a Metrodom City Home lakóparkból hoztunk most új építésű okosotthonokat, lássuk, hogy milyen lehetőséget nyújt a környék és a lakópark!

A Metrodom fejlesztésében álló City Home építése a legutolsó szakaszba érkezett, ami azt jelenti, hogy hamarosan az L-M ütemek is teljesen megépülnek és átadásra kerülnek. A fejlesztés nyomán egy egészen különleges és egyedülálló városrész alakult ki a Duna közelségében: új utcák, játszóterek, üzletek, így egy teljesen új városszerkezet jellemzi a környéket.

A lakónegyednek ez a része a Mester és a Máriássy utcák által határolt telken épül, rendkívül jó infrastrukturális ellátottsággal. Erre felé jár többek között a budapesti “körjárat”, vagyis az 1-es, a belvárosba tartó 2-es, vagy épp a Kiskörútra csatlakozó 51-es villamos, amellyel csak 7 perc a Mester utca/ Ferenc körút megálló, ahol pedig a 4-6-os villamosokra tudunk átszállni.

Sőt, a 3-as metró Nagyvárad téri megállója is nagyjából 10 perces sétányira van, valamint a hatalmas Népliget, és a Könyves Kálmán körúton lévő irodaházak és a buszpályaudvar is könnyedén megközelíthetőek. Mindezek mellett az M5, és az M1-M7 autópályák sincsenek messze, ami nagyon fontos szempont lehet, ha valaki sokat jár vidékre autóval.

Nagy könnyebbséget tud jelenteni a mindennapokban, ha nem kell több órát utaznunk lakóhelyünk és a célállomás között. A Metrodom City Home lakópark egyik különlegessége abban áll, hogy bár egy intimebb és zártabb közeget alkot, mégis sok minden megtalálható sétatávolságon belül. A közeli Lurdy Ház tökéletes platformot nyújt ahhoz, hogy könnyen elintézhessük a kisebb és nagyobb bevásárlásainkat, emellett található itt posta, drogéria, gyógyszertár, és éttermek sokaságával is találkozhatunk.

A lokációs átalakulások mellett érdemes megemlíteni, hogy a főváros egyik legjelentősebb kulturális centrumát találjuk a közelben, hiszen a Millenniumi Kulturális Központ részeként a Ludwig Múzeum, a Müpa és a Nemzeti Színház is itt helyezkedik el, a Duna mentén, megannyi újonnan épült, vagy aktuálisan épülő irodaházzal.

A lakóparkok között pihenőpark, focipálya és jól felszerelt, különböző korosztályok számára készült játszóterek várják a gyermekeket. Az City Home L-M egyik különlegessége az egyedi funkcióval ellátott tetőteraszok, melyek között – a teljesség igénye nélkül – napozó-, klub-, grillező-, sőt kilátóteraszt is találunk. A tetőterasz kiváló térként szolgál a kikapcsolódásra, feltöltődésre vágyók körében, és azoknak is kedvence lesz, akik szeretik a közösségi életet. Az elegáns design mellett a környékre is fantasztikus kilátást kapunk innen, ami valódi különlegességnek számít az új építésű ingatlanok sorában.

A City Home lakópark lakásainak műszaki tartalma jóval kiemelkedőbb, mint ahogy manapság az új építésű lakásoknál megszokhattuk. A beépítésre kerülő anyagok egytől egyig minőségi, Európában gyártott termékek.

A Metrodom saját okosotthon rendszere minden lakásba beépítésre kerül, amelynek lényege, hogy a rendszer automatikusan képes szabályozni a hűtés-fűtést, világítást, illetve a nyílászárók állapotát, ráadásul a rendszert távolról, akár telefonról vagy egy tabletről is könnyedén ellenőrizhetjük és irányíthatjuk. Azon kívül, hogy a rendszer megkönnyíti a mindennapjainkat, nem csak időt, de energiát is megspórol, ami jól kivehető a hó végi számlákon.

A lakásvásárlás nem kis döntés, és jó érzés, ha döntés előtt bejárhatunk egy-egy otthont, hogy megnézzük, milyen minőséget is várhatunk, ezért az érdeklődőknek vásárlás előtt lehetőségük van ellátogatni a Metrodom City Home egy mintalakásába és személyesen megtekinteni a Metrodom által kínált magas minőségű, családias okosotthonokat.

 

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)