Prémium kégliket találtunk a bulinegyedben

Budapest legkisebb területű, ám legnagyobb népsűrűségű kerületében, a VII.-ben a legjobb állapotú lakások négyzetméterára már a 900 ezer forintot nyaldossa. Találtunk frissen felújított luxuskéglit eklektikus saroképületben, de pompás galériázott garzont is az erzsébetvárosi lakások között.

Erzsébetváros nem csak központ elhelyezkedése, kiváló tömegközlekedése, hanem például a Városligethez való közelsége miatt is kedvelt célpontja az első lakásukat keresőknek, befektetőknek.

Tavalyelőtt az erzsébetvárosi lakások kínálati ára 506 ezer forint volt négyzetméterenként, mostanra azonban néhány igényesen felújított vagy újszerű állapotú lakás esetében ez az összeg akár a 900 ezer forintot is nyaldossa. Hol alulról, hol felülről.

Kerestünk néhány említésre méltó példát az erzsébetvárosi lakások között az Otthontérkép aktuális kínálatából.

Ezt a 77 négyzetméteres 3 szobás luxuslakást Belső-Erzsébetvárosban 64,9 millió forintért kínálják. Esztétikailag és műszakilag is teljes körűen felújított, lakberendező által tervezett, teraszos, első emeleti ingatlan.

 

Óriási ablakok, kandallós nappali, gardrób szoba, 3,6 méteres belmagasság. A lakás egy 1984-ben épült eklektikus saroképületben található, amely szépen karbantartott, pénzügyi helyzete pedig rendezett.

Kattints a képre még több infóért és fotóért!

Az extrák között innovatív fűtésrendszert, rendkívül energiatakarékos, hőszivattyús fan-coil rendszert, hang- és hőszigetelt nyílászárókat, a jelenlegi trendekhez igazodó exkluzív világítótesteket is találunk.

Aki garzonméretben gondolkodik, annak számára lehet ideális választás ez a 22,49 millió forintért hirdetett 25 négyzetméteres kis ékszerdoboz a Dembinszky utcában. Az alapterület valójában 25 négyzetméter plusz 7 négyzetméter galéria és 5 négyzetméter saját pince.

Kattints a képre még több infóért és fotóért!

A lakást nem csak gyönyörűen felújították, hanem közel esik több népszerű egyetemhez (Állatorvosi, Metropolitan) is, úgyhogy befektetésként, potenciális bérbeadók számára is megfontolandó. Nem beszélve a közeli infrastruktúráról: Keleti pályaudvar, Aréna Pláza, bulinegyed, kisboltok, gyógyszertár, posta, bankok, éttermek, kiváló tömegközlekedés éjjel-nappal.

Kattints a képre még több fotóért!

Az István utcában egy 82 négyzetméteres 3. emeleti otthon keresi új gazdáját 39,2 millió forintért. Rendkívül világos, amerikai konyhás, szuper közlekedéssel megáldott lakás.

Kattints a képre még több infóért és fotóért!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ön tudta, hogy egy volt szovjet bázisról is repülnek magyar turisták?

Ön tudta, hogy egy volt szovjet bázisról is repülnek magyar turisták?

A debreceni reptér bejárása különleges élménynek bizonyult.

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a vásárlók, félnek az infláció visszatérésétől.

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Letette az esküt Magyarország 7. köztársasági elnöke, ezután mondott „székfoglaló” beszédet.

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)