Szebbnél szebbek az eladó lakások a Kolosy tér környékén

A közeli irodakomplexumnak is köszönhető, hogy a Kolosy tér környéke már korántsem csak a Duna-partért rajongó fiatalok körében népszerű. Margitsziget, szórakozási, sportolási és étkezési lehetőségek minden mennyiségben, de az ingatlankínálati paletta sem kutya. Mutatjuk az aktuális gyöngyszemeket!

A III. kerület Kolosy téri része mindig is kedvelt környék volt, különösen a budai oldalt valamiért – például a HÉV, az Óbudai Egyetem vagy a Duna-part miatt – előnyben részesítő fiatalok körében. A Montevideo utcai óriás irodakomplexum miatt azonban immár a környéken dolgozó emberek bármelyike számára racionális választás lehet itt lakást vásárolni – akár saját részre, akár befektetésként.

Bár reggelenként általában jókora a dugó, minden olyan szolgáltatás elérhető errefelé, amire az embernek egy átlagos napon potenciálisan gusztusa támad: kávéházak, edzőtermek, gyors-, “mentes” és szusi éttermek, válogatott pékségek, pizzériák, sörözők, borbárok.

Már másfél éve is 565 ezer forint volt a kínálati négyzetméterár errefelé átlagosan, és azóta sem csökkentek az árak.

Nézzünk pár szép lakást a Kolosy tér közvetlen környezetében lévő utcákból!

Az Ürömi utcában 37 millió forintért eladó ez a 43 négyzetméteres 2 szobás lakás. Fiatalos, világos, szép, amerikai konyhás ingatlan egy 6 lakásos társasházban. Műanyag ablakok hőszigetelő üveggel, rendkívül alacsony rezsi.

Kattints a képre még több fotóért!

Az Evező utcában 42 millióért vesztegetnék ezt a 70 négyzetméteres 2 + 2 félszobás ingatlant.

Kattints a képre még több fotóért!

Csendes kis mellékutcában található, szintén pár lépésre a Dunától és a Kolosy tértől is. Erkélyes, világos, jó elosztású, egy Bauhaus épület első emeletén. Nemrég teljes körű felújításon esett át, minden vezetéket cseréltek, új a cirkókazán is.

A H5-ös hév, a 17-es és 41-es villamos és a 29-es busz csupán néhány lépés távolságra van.

A Szépvölgyi úton fekszik ez a 80 négyzetméteres, igényes kivitelezésű otthon, irányára 86,3 millió forint.

Kattints a képre még több fotóért!

Minden helyiség klimatizált és a lakás távfelügyeletbe bekötött riasztórendszerrel ellátott, de van elektromos redőny is. No meg két hálószoba, nappali kandallóval, konyha, fürdőszoba wc-vel, nagy esőztető zuhanyzóval illetve egy különálló wc, ahol a mosó- és a szárítógép is elfér.


© 2021 (v150.202005)