Új építésű ikerfél is kínálja magát Balatonfüreden

Olyan távolinak tűnik még a nyár, ám sokkal hamarabb eljön, mint azt gondolnánk. Jóval előtte, tavasszal elkövetkezik az, hogy az emberek tömegével „dugják ki a fejüket” a lakásból és indulnak kirándulni. Ilyenkor a Balaton is újra éled, és persze igaz ez az ingatlan piacra is.

A tó körüli nagyvárosokban és a legnépszerűbb falvakban már kora tavasszal megjelennek az ingatlanra vadászók is. Mindez azt jelenti, ha megvannak az elképzeléseink arról, hogy rövidesen nyaralót, vagy akár otthont szeretnénk vásárolni a tóparton, akkor ne hagyjuk az utolsó pillanatra a böngészést.
Miért? Mert a leggyorsabban ébredők csíphetik el a legjobb fogásokat a tó körül. Nézzük most a Balaton északi partját, annak is a legfelkapottabb „fővárosát”, Balatonfüredet.
Itt hatalmas a választék, de az árak sokszor nemcsak elérik, de meg is haladják a fővárosi szintet. Itt van például ez az új építésű modern ikerfél, ami örök panorámás, 20 nm-es erkéllyel és 45 nm-es amerikai konyhás nappalival felszerelt. Hűtése-fűtése levegő hőszivattyúval történik, a modernségnek azonban ára van, a 130 nm-es, négy szobás ikerfél 75 millió forintba kerül.

Sétáljunk tovább ebben a festői balatoni városkában. Természetesen ennél jóval drágábban is találunk házat: 117, 105 vagy 128 milliós ház is kelleti magát, és ezek sem mentesek bizonyos kompromisszumoktól. De hogy egy gyöngyszemet is nézzünk, itt van egy másik új építésű darab, szinte az előzővel azonos áron, 74,9 millióért. Ez kertvárosiasabb, a várostól távolibb területen található, viszont a telek és a ház mérete is jóval nagyobb. A saját, parkosított kert 400 nm-es, az alagsorban dupla garázs van külön tárolóval, sőt a fejlesztő cserépkályhát is ígér az ikerfélben.

Nézzük mit kapunk az ennél jóval olcsóbb 30 millió körüli kategóriában. Amihez hozzájutunk, az egy régi és szétbombázott ház, melynek előnye, hogy elkezdték felújítani és nem a nulláról kell kezdenünk, de az is biztos, hogy a 33 milliós irányárral szemben még ha alkuszunk is, inkább 40 millió körül lesz a „végeredmény”.

 

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a vásárlók, félnek az infláció visszatérésétől.

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Letette az esküt Magyarország 7. köztársasági elnöke, ezután mondott „székfoglaló” beszédet.

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

Megszavazták: új köztársasági elnöke van Magyarországnak!

Megszavazták: új köztársasági elnöke van Magyarországnak!

Az ellenzék kivonult, de így is megválasztották az új köztársasági elnököt.

© 2024 (v2.202102)