Új építésű ikerfél is kínálja magát Balatonfüreden

Olyan távolinak tűnik még a nyár, ám sokkal hamarabb eljön, mint azt gondolnánk. Jóval előtte, tavasszal elkövetkezik az, hogy az emberek tömegével „dugják ki a fejüket” a lakásból és indulnak kirándulni. Ilyenkor a Balaton is újra éled, és persze igaz ez az ingatlan piacra is.

A tó körüli nagyvárosokban és a legnépszerűbb falvakban már kora tavasszal megjelennek az ingatlanra vadászók is. Mindez azt jelenti, ha megvannak az elképzeléseink arról, hogy rövidesen nyaralót, vagy akár otthont szeretnénk vásárolni a tóparton, akkor ne hagyjuk az utolsó pillanatra a böngészést.
Miért? Mert a leggyorsabban ébredők csíphetik el a legjobb fogásokat a tó körül. Nézzük most a Balaton északi partját, annak is a legfelkapottabb „fővárosát”, Balatonfüredet.
Itt hatalmas a választék, de az árak sokszor nemcsak elérik, de meg is haladják a fővárosi szintet. Itt van például ez az új építésű modern ikerfél, ami örök panorámás, 20 nm-es erkéllyel és 45 nm-es amerikai konyhás nappalival felszerelt. Hűtése-fűtése levegő hőszivattyúval történik, a modernségnek azonban ára van, a 130 nm-es, négy szobás ikerfél 75 millió forintba kerül.

Sétáljunk tovább ebben a festői balatoni városkában. Természetesen ennél jóval drágábban is találunk házat: 117, 105 vagy 128 milliós ház is kelleti magát, és ezek sem mentesek bizonyos kompromisszumoktól. De hogy egy gyöngyszemet is nézzünk, itt van egy másik új építésű darab, szinte az előzővel azonos áron, 74,9 millióért. Ez kertvárosiasabb, a várostól távolibb területen található, viszont a telek és a ház mérete is jóval nagyobb. A saját, parkosított kert 400 nm-es, az alagsorban dupla garázs van külön tárolóval, sőt a fejlesztő cserépkályhát is ígér az ikerfélben.

Nézzük mit kapunk az ennél jóval olcsóbb 30 millió körüli kategóriában. Amihez hozzájutunk, az egy régi és szétbombázott ház, melynek előnye, hogy elkezdték felújítani és nem a nulláról kell kezdenünk, de az is biztos, hogy a 33 milliós irányárral szemben még ha alkuszunk is, inkább 40 millió körül lesz a „végeredmény”.

 

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hogy állunk megújuló energiával? A Klasszis Média konferenciáján erre is választ kaphat

Hogy állunk megújuló energiával? A Klasszis Média konferenciáján erre is választ kaphat

A Klasszis Média rendezvénye keretében vizsgáljuk a nemzetközi, de főleg a hazai energiakörképet.

Budapestre jön a kínai elnök – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Budapestre jön a kínai elnök – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Ma 11 órától ismét Kormányinfó, ezúttal Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel és Vitályos Eszter kormányszóvivővel.

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Nőtt a drága kabriók iránti kereslet. A tavalyhoz képest fiatalabb és drágább modelleket keresnek a portálon.

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

És egyre rövidebb időt lennének képesek átvészelni, ha elvesztenék állásukat- derül ki a BNP Paribas Cardif Biztosító és a Medián legfrissebb, első negyedéves közös kutatásából.

© 2024 (v2.202102)