Ezt tudod most megvenni 25 millió alatt Óbudán

Aki 25 millió forintnál húzná meg a határt, és a főváros egyik csendesebb kerületét preferálná lakásvásárlás szempontjából, annak jó hírünk van: Budapest III. kerületében, Óbudán ez nem lehetetlen küldetés, ugyanis jó állapotú, megfizethető ingatlanokra bukkantunk.

Budapest egyik legszebb kerületében teljesen más az atmoszféra, mint a főváros belsőbb, zsúfoltabb részeiben. Az igen nagy kiterjedésű, budai hegyek lábánál elterülő városrész egészen Budakalász határáig nyúlik, Békásmegyert is magába foglalva. Milliónyi lehetőséggel kecsegtet, legyen szó a könnyen megközelíthető Hármashatár-hegy kirándulóhelyeiről, vagy a páratlan szépségű óváros macskaköves utcácskáiról, melyeken még egykoron Krúdy baktatott át egyik gasztronómiai élményt hajszolva a másik után.

E kiváló kerületben számos óvoda, iskola kapott helyet, itt van az Óbudai Egyetem is. Az infrastruktúra is hatalmas fejlődésen esett át az utóbbi években, hála a budai fonódóvillamosnak, valamint a HÉV-nek. Mindezeken felül van itt minden: bevásárlóközpontok, játszóterek, hatalmas kiterjedésű parkok, kulturális terek, múzeumok, Duna- part, és a városrészhez tartozó Óbudai-sziget is.

Bár a III. kerület sem maradt ki a lakásárak szárnyalásából, szétnéztünk a környék ingatlanhirdetései között, hogy vajon milyen ingatlant lehet most megvenni 25 millió forint alatt. A folyamatosan épülő lakóparkok mellett egyre több régi építésű lakás kerül eladósorba. Ahogy a legtöbb pesti kerületben a bérházakból, úgy Óbudán a panellakásokból óriási a kínálat.

A 25 milliós határvonal alatt olyan panellakásokra bukkantunk, melyek – esetenként némi felújítás után – igazán jó befektetésként, vagy új otthonként szolgálhatnak azok számára, akik ilyen összeghatár alatt szeretnének lakást venni a fővárosban.

Itt van máris egy olyan 1 és 2 fél szobás békásmegyeri panel, amit még csak felújítani sem kell, hiszen klímával, új radiátorokkal, új biztonsági ajtóval ellátott, és a fürdőszoba is teljesen felújított. Az 51 nm-es lakás kiváló elosztásával ideális lehet kisgyermekes családok számára is. A lakás környezete is remek: a közeli buszmegállóknak és a H5-ös HÉV vonalának köszönhetően a közlekedés is könnyebb, valamint a közeli iskolák és óvoda mellett hatalmas zöldövezet is fekszik.

További képekért kattints a fotóra!

Találtunk olyan panelt is, ami csodás, Duna-partra és Margitszigetre néző panorámával büszkélkedhet, ami már önmagában is nagyot dob az ingatlanon. A 48 nm-es lakás két különnyíló szobával rendelkezik, és a panelprogram munkálatai során homlokzatszigetelést és megújult arculatot kapott. Emellett egyedi kazánokkal, napkollektoros modern energiatakarékos fűtésrendszerrel lett korszerűsítve, valamint a lakás nyílászáróit is kicserélték. A környéken kis üzletek, óvodák, iskolák, orvosi rendelők, játszótér, és Duna-parti sétány is található.

További képekért kattints a fotóra!

Akár 3 szobás ingatlanra is lecsaphatunk 25 millió forint alatt. Itt van ez a 69 nm-es, 9. emeleti lakás, mely nem mellesleg nyugati tájolású, napfényes, és ablakaiból csodás panoráma nyílik a budai hegyekre:

További képekért kattints a fotóra!

Ha mégsem a panelok felé kacsintgatnánk, a Kiscelli utcában is lelhetünk 25 millió forint alatti ingatlanra. Itt van például ez a téglaépítésű garzonlakás.  A 32 nm-es, 1 szobás, jó állapotú  ingatlan nyílászárói is új modernek. A lakáshoz egy 4 m2-es különálló tároló helyiség is tartozik a pincében.

További képekért kattints a fotóra!

Az alábbi 2 szobás panellakás is kiváló adottságokkal rendelkezik: parkettázott, csupán a konyha és a  fürdőszoba szorul némi felújításra. Az ingatlan közvetlen környezetében minden megtalálható amire szükség van: iskola, óvoda, bankok, bevásárlási lehetőségek, a közlekedés is kiváló, valamint gyönyörű a panoráma az ablakokból.

További képekért kattints a fotóra!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tovább szűkül a 300 milliárdos nyugdíjvagyont kezelő piac

Tovább szűkül a 300 milliárdos nyugdíjvagyont kezelő piac

Négyből már csak két szereplő marad júliustól, beolvad a Horizont.

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

Akár három órát is spórolhatnak, akik ezzel a járattal utaznak - most heti kétszer több lesz rajta a hely.

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Virág Barnabás Washingtonból üzent haza.

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

A pénzelvonások és a nehézségek ellenére is kezelhető a helyzet.

© 2024 (v2.202102)