Ezt tudod most megvenni 25 millió alatt Óbudán

Aki 25 millió forintnál húzná meg a határt, és a főváros egyik csendesebb kerületét preferálná lakásvásárlás szempontjából, annak jó hírünk van: Budapest III. kerületében, Óbudán ez nem lehetetlen küldetés, ugyanis jó állapotú, megfizethető ingatlanokra bukkantunk.

Budapest egyik legszebb kerületében teljesen más az atmoszféra, mint a főváros belsőbb, zsúfoltabb részeiben. Az igen nagy kiterjedésű, budai hegyek lábánál elterülő városrész egészen Budakalász határáig nyúlik, Békásmegyert is magába foglalva. Milliónyi lehetőséggel kecsegtet, legyen szó a könnyen megközelíthető Hármashatár-hegy kirándulóhelyeiről, vagy a páratlan szépségű óváros macskaköves utcácskáiról, melyeken még egykoron Krúdy baktatott át egyik gasztronómiai élményt hajszolva a másik után.

E kiváló kerületben számos óvoda, iskola kapott helyet, itt van az Óbudai Egyetem is. Az infrastruktúra is hatalmas fejlődésen esett át az utóbbi években, hála a budai fonódóvillamosnak, valamint a HÉV-nek. Mindezeken felül van itt minden: bevásárlóközpontok, játszóterek, hatalmas kiterjedésű parkok, kulturális terek, múzeumok, Duna- part, és a városrészhez tartozó Óbudai-sziget is.

Bár a III. kerület sem maradt ki a lakásárak szárnyalásából, szétnéztünk a környék ingatlanhirdetései között, hogy vajon milyen ingatlant lehet most megvenni 25 millió forint alatt. A folyamatosan épülő lakóparkok mellett egyre több régi építésű lakás kerül eladósorba. Ahogy a legtöbb pesti kerületben a bérházakból, úgy Óbudán a panellakásokból óriási a kínálat.

A 25 milliós határvonal alatt olyan panellakásokra bukkantunk, melyek – esetenként némi felújítás után – igazán jó befektetésként, vagy új otthonként szolgálhatnak azok számára, akik ilyen összeghatár alatt szeretnének lakást venni a fővárosban.

Itt van máris egy olyan 1 és 2 fél szobás békásmegyeri panel, amit még csak felújítani sem kell, hiszen klímával, új radiátorokkal, új biztonsági ajtóval ellátott, és a fürdőszoba is teljesen felújított. Az 51 nm-es lakás kiváló elosztásával ideális lehet kisgyermekes családok számára is. A lakás környezete is remek: a közeli buszmegállóknak és a H5-ös HÉV vonalának köszönhetően a közlekedés is könnyebb, valamint a közeli iskolák és óvoda mellett hatalmas zöldövezet is fekszik.

További képekért kattints a fotóra!

Találtunk olyan panelt is, ami csodás, Duna-partra és Margitszigetre néző panorámával büszkélkedhet, ami már önmagában is nagyot dob az ingatlanon. A 48 nm-es lakás két különnyíló szobával rendelkezik, és a panelprogram munkálatai során homlokzatszigetelést és megújult arculatot kapott. Emellett egyedi kazánokkal, napkollektoros modern energiatakarékos fűtésrendszerrel lett korszerűsítve, valamint a lakás nyílászáróit is kicserélték. A környéken kis üzletek, óvodák, iskolák, orvosi rendelők, játszótér, és Duna-parti sétány is található.

További képekért kattints a fotóra!

Akár 3 szobás ingatlanra is lecsaphatunk 25 millió forint alatt. Itt van ez a 69 nm-es, 9. emeleti lakás, mely nem mellesleg nyugati tájolású, napfényes, és ablakaiból csodás panoráma nyílik a budai hegyekre:

További képekért kattints a fotóra!

Ha mégsem a panelok felé kacsintgatnánk, a Kiscelli utcában is lelhetünk 25 millió forint alatti ingatlanra. Itt van például ez a téglaépítésű garzonlakás.  A 32 nm-es, 1 szobás, jó állapotú  ingatlan nyílászárói is új modernek. A lakáshoz egy 4 m2-es különálló tároló helyiség is tartozik a pincében.

További képekért kattints a fotóra!

Az alábbi 2 szobás panellakás is kiváló adottságokkal rendelkezik: parkettázott, csupán a konyha és a  fürdőszoba szorul némi felújításra. Az ingatlan közvetlen környezetében minden megtalálható amire szükség van: iskola, óvoda, bankok, bevásárlási lehetőségek, a közlekedés is kiváló, valamint gyönyörű a panoráma az ablakokból.

További képekért kattints a fotóra!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)