Ezt tudod most megvenni 35 millióért a 2-es metró vonalán!

Összegyűjtöttünk párat azon lakások közül, melyek Budapest metróhálózata mentén helyezkednek el. Első körben a 3-as metró vonalánál szemezgettünk, most pedig lássuk, milyen eladó ingatlanokra csaphatunk le a 2-es metró vonzáskörzetében!

Szerencsére a 2-es metró vonala budapesti szinten igen hosszúnak mondható, hiszen Budát és Pestet összekötve összesen 8 kerületen halad át, így lakáskínálat tekintetében is elég széles a paletta, melyből válogathatunk, ha épp a piros metró vonalának a közelsége lenne az egyik fő kritérium a lakás kiválasztásakor.

A Baross utcában, a 2-es metró Astoria megállójához közel található ez a két szobás téglalakás, amely egy 4 szintes, liftes társasház IV. emeletén van. A 60 nm-es lakásnak igen nagy a belmagassága, ezért galéria kialakítására abszolút alkalmas, ugyan némi felújításra szorul. A lakást délnyugati fekvésének köszönhetően elegendő napfény árasztja el, és az elosztása is kiváló.

További képekért kattints a fotóra!

Úgy tűnik, az I. kerületben sem lehetetlen 35 millió alatti ingatlanra bukkanni. Az alábbi, 1 szobás, téglaépítésű lakás Krisztinavárosban található, a Budai Vár lábánál, a Vérmező közvetlen közelében. Sok a zöld terület, a parkok, sétányok egy perces sétával elérhetők. A piros metró Széll Kálmán téri megállója 2 perc, a Déli pályaudvar pedig  3 perc alatt megközelíthető.  A környéken kiváló az infrastruktúra, számos üzlet, bolt, bevásárlóközpont, vendéglő, étterem, kávézó, iskola, posta, bank és rendelőintézet is található.

További képekért kattints a fotóra!

Szintén Krisztinavárosban, a Krisztina körút Széll Kálmán téri szakaszán eladó ez a frissen- 2018-ban- átalakított, teljesen modernizált 38 nm-es, 2 szobás lakás egy kétszintes, óvárosi stílusú ház felső szintjén. A konyha és a nappali egybe lett nyitva, és amerikai konyhává lett alakítva. Innen nyílik a 12 nm-es háló, az előtérből pedig egy külön WC, egy kamra, és egy kádas fürdőszoba. A 2018-ban befejezett átalakítás során tömör tölgyfa svédpadlót és minőségi hidegburkolatokat fektettek le, a vadonatúj konyha pedig modern gépekkel lett felszerelve. A lakás belmagassága 3,6 m, így akár még galériázható is.

További képekért kattints a fotóra!

A 2-es metró budai végállomásától ugorjunk át a másik végponthoz, az Örs vezér teréhez. A közelben találtunk olyan új építésű lakást is, ami 35 millió forint alatt kelleti magát. A K62 Residence Zugló frekventált részén, a Kövér Lajos utca Thököly úthoz közeli végénél épül a 62-es szám alatt. A két épületből álló 20 lakásos társasháznak lakásai előreláthatólag 2019. júliusától lesznek átadva. A 40 nm-es, másfélszobás lakástól a 147 nm-es, tetőterasz kapcsolatos rezidenciáig többféle lakó egység kerül kialakításra, ráadásul csupán pár lépésre található a 7E, 8E jelzésű buszok megállója, melyekkel a 2-es és 4-es metróvonalak könnyen megközelíthetőek.

További képekért kattints a fotóra!

Szétnéztünk a Corvin-negyedben is. Rábukkantunk egy 47 nm-es, 1 és 2 fél szobás lakásra, amely teljesen felújított, kicserélték a víz-, gáz-, és villanyvezetékeket, a nyílászárókat és a bejárati ajtót műanyagra cserélték. A világítást mindenhol energiatakarékos LED izzókkal oldották meg. A két kis méretű szobát fekvőgalériával egészítették ki ezzel is növelve a lakás alapterületét. A fűtést gázcirkó kazánnal és radiátorokkal oldották meg. Mindent összevetve elég jó fogásnak tűnik ez a belvárosi lakás.

További képekért kattints a fotóra!

Még nem késő lecsapni erre a gyönyörűen felújított, másfél szobás téglaépítésű lakásra a Palotanegyedben, a Guttenberg térnél. A 30nm-es lakás a ház földszintjén helyezkedik el, ráadásul teljesen felújított és gépesített. A lakás elhelyezkedése is kiváló: a 2-es metró Astoria megállója nagyon közel van, de a Kálvin tér és a Nagykörút is pár perc sétával megközelíthető. A környéken több egyetem épülete, nagy múltú közintézmények, boltok, posta, gyógyszertár és színház is található.

További képekért kattints a fotóra!

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

A 134 milliárd forint tartozásból 129 milliárdot a Belügyminisztérium intézményei halmoztak fel.

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

4 millió 746 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,4 százalék.

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Lemondott egy korrupt ukrán miniszter. Háborús hírek.

© 2024 (v2.202102)