Galériás lakások a belváros szívében!

A galériás lakások nagyon kedvezőek lehetnek a mostani szaladó árakat látva. Nem kell a túl sok fakszni! Mi is a fontos? Az igényesség, a megfizethető ár, na és a megközelíthetőség.  A belváros népszerű kerületei tele vannak  hasonló, bár kis méretű lakásokkal. Nézzünk néhányat ezek közül!

A galériás lakások kedveltek, hiszen helytakarékosság szempontjából tökéletes elgondolásnak bizonyulnak. A belváros lakásaiban ezek kiépítése szinte elengedhetetlen. A galéria praktikus és segítségével az álmok  egy részét is megvalósíthatjuk.

Az alábbi galériás lakás az egyre népszerűbb Terézvárosban található. Csendes, jó állapotban van, sőt a világos helyiségek színes falai csak úgy pompáznak. A hálószoba felett egy 6,6 nm-es galéria lett kialakítva, de a nappali felett is található egy 9 nm-es állógaléria, amely jelenleg hálóként funkcionál. A lakásról az ízléses berendezés és a helytakarékosság árulkodik.

A galériás lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

galériás lakás

Erzsébetváros csendes sétálóutcájában egy újabb kis remekművet találtunk. Praktikus és stílusos berendezés jellemzi. A teljesen felújított lakásban a fürdőszobában padlófűtés, szauna található, de a helytakarékosságra is ügyeltek, hiszen a galéria lépcsőjében gardrób rejtőzik, sőt egy fentről nyitott terasz is nyílik a szobából. Ezek mind szolgálják a kényelmet és kibővítik az életteret.

Az erzsébetvárosi lakásról még több képet a montázsra kattintva láthatsz!

eladó lakások

A Damjanich utcában levő ház központi elhelyezkedésének ellenére csendes, és a nagy méretű ablakoknak köszönhetően még világos is. A 2 szobás lakásban egy két részre osztott, 17,8 m2 galéria található, ebből 7,4 m2 állógaléria, 10,4 m2 pedig egy tárolónak használt galéria.

További képekért kattints a fotóra!

Budapesti lakások

Új tulajdonosra vár ez a következő, V. kerületi 36 m2-es garzon is. Udvarra néző, csendes környezet veszi körül. Közel a Bazilika, és közlekedés szempontjából is kiváló, sőt az  üzletek és szolgáltatók sétatávolságon belül vannak. A lakásban tárolás céljából kialakított galéria látható, amely az egyetlen szoba terét kihasználhatóbbá teszi.

További képekért kattints a fotóra!

Lipótvárosi lakás

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

4 millió 746 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,4 százalék.

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Lemondott egy korrupt ukrán miniszter. Háborús hírek.

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Stratégiai együttműködési megállapodást is kötöttek.

© 2024 (v2.202102)