Galériás lakások a belváros szívében!

A galériás lakások nagyon kedvezőek lehetnek a mostani szaladó árakat látva. Nem kell a túl sok fakszni! Mi is a fontos? Az igényesség, a megfizethető ár, na és a megközelíthetőség.  A belváros népszerű kerületei tele vannak  hasonló, bár kis méretű lakásokkal. Nézzünk néhányat ezek közül!

A galériás lakások kedveltek, hiszen helytakarékosság szempontjából tökéletes elgondolásnak bizonyulnak. A belváros lakásaiban ezek kiépítése szinte elengedhetetlen. A galéria praktikus és segítségével az álmok  egy részét is megvalósíthatjuk.

Az alábbi galériás lakás az egyre népszerűbb Terézvárosban található. Csendes, jó állapotban van, sőt a világos helyiségek színes falai csak úgy pompáznak. A hálószoba felett egy 6,6 nm-es galéria lett kialakítva, de a nappali felett is található egy 9 nm-es állógaléria, amely jelenleg hálóként funkcionál. A lakásról az ízléses berendezés és a helytakarékosság árulkodik.

A galériás lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

galériás lakás

Erzsébetváros csendes sétálóutcájában egy újabb kis remekművet találtunk. Praktikus és stílusos berendezés jellemzi. A teljesen felújított lakásban a fürdőszobában padlófűtés, szauna található, de a helytakarékosságra is ügyeltek, hiszen a galéria lépcsőjében gardrób rejtőzik, sőt egy fentről nyitott terasz is nyílik a szobából. Ezek mind szolgálják a kényelmet és kibővítik az életteret.

Az erzsébetvárosi lakásról még több képet a montázsra kattintva láthatsz!

eladó lakások

A Damjanich utcában levő ház központi elhelyezkedésének ellenére csendes, és a nagy méretű ablakoknak köszönhetően még világos is. A 2 szobás lakásban egy két részre osztott, 17,8 m2 galéria található, ebből 7,4 m2 állógaléria, 10,4 m2 pedig egy tárolónak használt galéria.

További képekért kattints a fotóra!

Budapesti lakások

Új tulajdonosra vár ez a következő, V. kerületi 36 m2-es garzon is. Udvarra néző, csendes környezet veszi körül. Közel a Bazilika, és közlekedés szempontjából is kiváló, sőt az  üzletek és szolgáltatók sétatávolságon belül vannak. A lakásban tárolás céljából kialakított galéria látható, amely az egyetlen szoba terét kihasználhatóbbá teszi.

További képekért kattints a fotóra!

Lipótvárosi lakás

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kiderült, miért kellett meghalnia Navalnijnak?

Kiderült, miért kellett meghalnia Navalnijnak?

A hétfői az orosz-ukrán háború 733. napja. Esti hírösszefoglalónk.

Ön tudta, hogy egy volt szovjet bázisról is repülnek magyar turisták?

Ön tudta, hogy egy volt szovjet bázisról is repülnek magyar turisták?

A debreceni reptér bejárása különleges élménynek bizonyult.

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a vásárlók, félnek az infláció visszatérésétől.

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Letette az esküt Magyarország 7. köztársasági elnöke, ezután mondott „székfoglaló” beszédet.

© 2024 (v2.202102)