Itt a tavasz, építkezzünk. Van még olcsó telek Pest mellett?

Megnéztük a kelet-pesti agglomeráció telekárait. És alaposan elcsodálkoztunk. Tartson Ön is velünk Monor, Sülysáp és Kóka irányába.

Ahogy az első napsugarak megjelennek, az embereknek is jobb hangulata lesz. Sokan szívesen mennek ki szinte azonnal a kertekbe bográcsgulyást főzni, vagy virágokat rendezni. Jó érzéssel töltött el az is, hogy a harmadik szomszédunkban megjelentek a munkagépek és elkezdték kiásni egy új ház alapját. Évekig gazban állt az amúgy szép adottságú telek, amikor tavaly ősszel gazdája lett és szépen kitisztították, előkészítve a terepet a tavaszi munkálatokhoz.

Eszembe is jutott erről, hogy Budapest mellett, az agglomerációs kisvárosokban és falvakban bőven akadnak elhanyagolt, de jó lehetőségeket adó építési telkek. És ami a lényeg, jó áron! Nézzünk most körül Monor-Sülysáp-Kóka irányában, vadászva az ilyen jó lehetőségekre.

Kókán, a Körtefa utcában szintén eladó egy bekerített 1790 nm-es szép telek. Dél-délnyugati fekvésű, aszfaltozott utcában található, valamint áram és víz bekötéssel rendelkezik. Tulajdonostól eladó és szintén 3,9 millió forintért keresi gazdáját.

Eladó ez a sülysápi saroktelek, amely a vasútállomáshoz közel esik és egy kis saját patak is tartozik hozzá!
Emellett a csatorna is be van kötve, a többi közmű pedig az utcában van. Az 579 nm-es telek ára 3,9 millió forint.

Mendén szintén néhány percnyire a vasútállomástól eladó ez a 667 nm-es csatornázott építési telek. Nyugodt környezetben, Budapesttől mintegy fél órára ideális választásnak tűnik ez a csupán 3,99 millióért hirdetett telek.

A távolabb eső Tápiószecsőn még olcsóbban, már 2,9 millióért kaphatunk 842 nm-es építési telket. A közművek a telken találhatók, kivéve a gázt, de az is az utcában van. A telken egy bontásra ítélt tégla házacskát is találunk, de ez – mint más hasonló esetben is – inkább csak költséget jelent a macerás bontás miatt.

 

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)