Kőbánya mit sem vesztett vonzerejéből

Olyan lakásokat kerestünk a X. kerületben, ahonnan a kőbányai 3-as és az Örs vezér téri 2-es metró is könnyedén elérhető. Van miből válogatni! Találtunk pompás kis zárt lakóparki garzont, szépen felújított panelt, de kiváló elosztású 52 négyzetméteres téglalakást is.

A tömegközlekedési lehetőségek feltérképezése egy nagyvárosban alapvető fontosságú, mielőtt az ember új lakást választ. Kőbánya egyes részei e szempontból is kiemelkedő adottságokkal bírnak, hiszen nem csak a 3-as metró, hanem az Örs vezér téri 2-es vonal is könnyen és gyorsan elérhető, nem is beszélve a környékbeli buszjáratokról, villamosvonalakról.

Az Otthontérkép legfrissebb (2016-os) adatai szerint a X. kerületben egyébként  322 ezer forint a kínálati ára egy négyzetméter lakóingatlannak, az átlagos bérleti díj 2100 forint volt szintén négyzetméterenként. A bűnözési mutató pedig – eltekintve néhány fertőzöttebb gócponttól – alapvetően alacsonynak számít országos viszonylatban.

Nézzünk néhány szuper ajánlatot a metróközeli lakások közül!

Ez az 52 négyzetméteres, parkosított övezetben, ugyanakkor a kőbányai központhoz közel található téglalakás 19,2 millió forintba kerül. Két szoba, földszinti elhelyezkedés, új bojler, K és NY-i tájolás, nagyméretű gardrób, 7 négyzetméteres saját pince, ingyenes parkolás a környéken.

Kattints a képre még több fotóért!

A lakás elosztása rendkívül jó: egy 14 és egy 21 négyzetméteres szoba is található benne, de nem kicsi a konyha sem: 7,5 négyzetméter.

Kattints a képre még több fotóért!

Ami pedig az infrastruktúrát illeti: egy buszmegállónyira van Kőbánya központi része, a vasút- és buszállomás, a 3-as és a 2-es metró pedig 10-15 perc alatt elérhető. Úgyhogy a parkolás miatt az autóval rendelkezők, a tömegközlekedési lehetőségek miatt pedig az autómentes helyváltoztatás iránt elkötelezettek számára is ideális választás lehet ez az otthon.

Újhegyen, a Gergely utcában kínálják 16,5 millió forintért ezt a 27 négyzetméteres szintén téglalakást a Rózsaliget lakóparkban.

Kattints a képre még több fotóért!

Korszerű burkolatok, beépített konyhabútor, tágas előszoba, kádas fürdőszoba, világos, amerikai konyhás nappali, gardrób. A lakópark zárt, parkosított, gyermekjátszórészekkel ellátott, de kiváló a közlekedési és a bevásárlási lehetőségek palettája is: könnyen elérhetőek a 85-ös, 85E, 68-as, 117-es buszok, ezen felül 5 percre van a 3-as metró Kőbánya-kispesti végállomása, az Örs vezér téri 2-es metró pedig mindössze 10 percnyire.

Kattints a képre még több fotóért!

Természetesen bevásárlóközpont, éjjel-nappali üzletek, uszoda, wellness szalon, parkok, tó, óvodák, iskolák, posta, bankok, orvosi rendelő, gyógyszertárak is vannak a közelben.

26,49 millió forint az irányára ennek a 2 szobás, felújított panellakásnak az Újhegyi lakótelepen. Első emeleti, panelprogramos házban van, világos, panorámás.

Kattints a képre még több fotóért!

Egy közös erkélyről lehet megközelíteni, de saját erkély is tartozik hozzá. Ablakai parkra néznek, és pár percnyire található a 85-ös busz megállója, ami egyik irányba az Örs Vezér téri metróhoz visz, a másik irányba utazva pedig Kőbánya-Kispestre jutunk, ahol a 3-as metró segít eljutni szinte bárhová a városban.

Kattints a képre még több fotóért!

Nem csak rengeteg bevásárlási lehetőség közül választhatunk a környéken, de a közelben van a Mély-tó Park, az Újhegyi Sportliget és az Újhegyi Uszoda is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)