Ezt tudod most megvenni 35 millió alatt a kisföldalatti vonalán!

Sorozatunkban végigjárjuk Budapest metróhálózatát – lakásvásárlás szempontjából. Korábban már megnéztük, vajon milyen ingatlanokra lehet bukkanni 35 millió forint alatt a 2-es, a 3-as és a 4-es metró vonalának környékén, most pedig lássuk, mit találunk a kisföldalatti vonalán!

Az idén 122 éve átadott M1-es metróvonal nem csak Budapest első metrója volt, de világszínvonalon is az elsők között járt, hiszen ez volt a világ második, föld alatt húzódó vasútvonala is. Az önmagában is kuriózumnak számító kisföldalatti a főváros igen nívós útvonalának egy részét szeli át: a Mexikói úttól a Hősök terén és az Oktogonon át egészen a Vörösmarty  térig robog.

Első blikkre könnyen úgy tűnhet, nehezen találhatunk 35 millió forint alatt lakást ezen a környéken, hiszen Budapest belvárosában az utóbbi időben majdhogynem a plafonig szöktek a lakásárak, ráaádsul a főváros legnépszerűbb turisztikai csomópontjai is ezen a vonalon helyezkednek el.

A Mexikói út környékén találtuk ezt a 2 szobás, teljeskörűen felújított lakást, mely egy Ybl díjas villaépület 3. emeletén helyezkedik el. A lakás 50 nm-es, és tartozik hozzá egy közös, 5 nm-es tároló, valamint egy díszkert is. Nagyon hangulatos, világos, csendes lakásról van szó, ráadásul azonnal költözhető is:

További képekért kattints a fotóra!

Az Andrássy úton, a Teréz körúthoz közel várja ez  39 nm-es lakás, hogy új tulajdonosa legyen. Az 1 szobás lakás egy impozáns polgári épületben van, udvarra néző ablakokkal, világos, csendes, könnyen két szobássá is alakítható, valamint felújítható. Talán nem is  kell hangsúlyozni, hogy a közlekedés kiváló, hiszen a kisföldalatti, és a 4-es, 6-os villamos is a lakás közvetlen közelében van.

További képekért kattints a fotóra!

Találtunk egy gyönyörűen felújított lakást az Izabella utcában. A 38 nm-es, 1 szobás lakás egy szecessziós homlokzatú műemlék épület 3. emeletén található, kiváló helyen, közel az 1-es metróhoz, és a Teréz körúthoz. A lakásban a felújítás során a villanyvezetékeket, a nyílászárókat, és a vizes blokkokat is kicserélték, valamint modern, letisztult burkolatok, szaniterek kerültek beépítésre. Fiatal pároknak tökéletes lehet!

További képekért kattints a fotóra!

Két szobás ingatlanra is lelhetünk Terézvárosban 35 millió forint alatt. A Jókai utcában találtunk rá erre az 56 nm-es lakásra. A VI.kerületben, a főváros egyik legjobb infrastruktúrával rendelkező kerületében helyezkedik el, közel a Bajcsy Zsilinszky út – Ó utca – Bazilika vonzáskörzetéhez. A lakás két szobája külön nyílik, jó állapotú és cirkófűtéses. Szobái parkettásak, a többi helyiség pedig járólappal ellátott.

További képekért kattints a fotóra!

Szintén egy két szobás lakás következik, méghozzá Erzsébetvárosban, a Városliget közvetlen közelében. Ebben a kifejezetten otthonosan kialakított lakásban szinte el is felejti az ember, hogy a belváros egyik bérházának 4. emeletén van. A lakás 2 egybenyíló szobával rendelkezik- a nagyobb szoba galériázott-, központi elhelyezkedése ellenére nagyon csendes és világos. Néhány éve az elektromos – és vízvezetékeket, valamint a hidegburkolatokat és a a nyílászárókat is kicserélték, ezen kívül korszerűsíteték a fűtésrendszert is. A környéken nagyon jó a közbiztonság és remek a közlekedés: több troli- és buszmegálló, valamint a Hősök terénél megálló kisföldalatti is csupán pár perces sétával elérhető.

További képekért kattints a fotóra!

Ha mégis újépítésű lakások után áhítoznánk, Erzsébetvárosban kiváló elosztású, energiatakarékos otthonok épülnek 2018-as átadással, központi elhelyezkedéssel, az OTP Ingatlanponttal együttműködve. A 40- 45 nm körüli,  másfél szobás lakások 35 millió forint alatt elérhetőek:

További infóért kattints a fotóra!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)