Garzonok maximum 15 millióért: van miből válogatni

Zuglói kertkapcsolatos felújítandó 20 négyzetméteres lakást, de frissen megcsinált XIX. kerületi ledvilágításos, padlófűtéses garzont is találtunk a 10-15 millió forint közötti árkategóriában. Ez ma Budapesten a legkisebb összeg, amiért valódi lakóingatlant lehet venni.

Időről időre ránézünk a 10 és 15 millió forint közötti áron kínált lakásokra Budapesten. Jelenleg ez tekinthető ugyanis a legolcsóbban megszerezhető ingatlankategóriának a fővárosban – mármint ha a lakóingatlanokat és a valódi (azaz nem önkormányzati) tulajdont vesszük figyelembe.

Ez az az összeg, amire legalább szükség van ahhoz, hogy saját otthonhoz jussunk, vagy be tudjuk fektetni félretett pénzünket az ingatlanpiacon (és az éves értéknövekedés mellett további bevételre tegyünk szert például rövid- vagy hosszútávú lakáskiadás útján).

A 15 millió forint alatti eladó lakásokra általában jellemző, hogy

  1. garzon méretűek,
  2. a központtól viszonylag távol eső kerületben találhatóak,
  3. korántsem tökéletes állapotúak, azaz jellemzően felújítandók, de valamennyit mindenképp rá kell szánni a rendbe tételükre,
  4. valóban minimális rezsivel működtethetőek havonta,
  5. vásárlásuk (és a beköltözés) gyorsan véghez vihető,
  6. az adásvétel abból a szempontból mindenképpen csekély kockázattal jár, hogy a lakás mérete miatt gyorsan, könnyen felmérhetők a potenciális szerkezeti, fekvésbeli problémák és hibák.

Az Otthontérkép teljes aktuális kínálatát a 10 és 15 millió forint közötti budapesti kategóriában itt találja.

Itt sorakozik ez a 26 négyzetméteres józsefvárosi, azaz VIII. kerületi egy szobás lakáska is 12,8 millió forintos irányáron egy csendes házban, a körúttól 5 percnyire. Közel van az Orczy tér is, ahonnan szinte a város minden zugába könnyedén el lehet jutni.

Kattints a képre még több fotóért!

A szoba zöld udvarra néz, a WC pedig a fürdőszobától külön nyílik. A ház tetejét és kéményeit már felújították, a lakás rezsije pedig minimális. A gyorsan fejlődő környék miatt befektetésnek is jó döntés lehet.

 Kattints a képre még több fotóért!

Zuglóban (XIV. kerület, Törökőr), a Puskás Ferenc Stadion szomszédságában fekszik ez a 20 négyzetméteres, kertkapcsolatos felújítandó garzonlakás. Földszinti, irányára pedig 10,5 millió forint.

 Kattints a képre még több fotóért!

A lakás belmagasságának köszönhetően fekvőgalériázott, és bár egy forgalmas főútról nyílik, csendes, ugyanis a belső udvarról lehet megközelíteni. Minden helyiségben járólap van, a fűtés elektromos, a környékbeli infrastruktúra (közlekedés és szolgáltatások) pedig szuper.

 Kattints a képre még több fotóért!

Csakúgy, mint ez a XIX. kerületi 28 négyzetméteres, szintén egy szobás garzon, amit 14,15 millió forintért árulnak. A szoba burkolata laminált padló, a többi helyiséget lejárólapozták. A lakás az Óvárosban, a Wekerle szomszédságában található, ahol kifogástalan a közlekedés. Újak a nyílászárók, a gépészet, az elektromos hálózat. A világítás ledpaneles, és padlófűtést is bevezettek, elektromos vezérlővel.

 Kattints a képre még több fotóért!

Az ingatlanhoz egy 5 négyzetméteres tároló is tartozik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Itt a fordulat: visszalépett egy főpolgármester-jelölt Vitézy Dávid javára

Itt a fordulat: visszalépett egy főpolgármester-jelölt Vitézy Dávid javára

Szentkirályi Alexandra azonban továbbra is versenyben marad.

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros Csoport megveszi a Brendont

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros Csoport megveszi a Brendont

Teljes egészében a Talentishez kerül a Brendon Holding. Az akvizíció elsődleges célja, hogy a márka magyar kézben maradjon.

Az UniCredit Bank nem jelentett pénzmosásgyanús esteket

Az UniCredit Bank nem jelentett pénzmosásgyanús esteket

Az MNB összesen több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságai miatt.

Már Nagy Márton is sejtette, most a KSH ki is számolta

Már Nagy Márton is sejtette, most a KSH ki is számolta

A benzin 3,2, a dízel 5 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál – jelentette első ízben a Központi Statisztikai Hivatal.

© 2024 (v2.202102)