Te tennél hangszert a falra?

Zenés dekoráció egyedivé teheti az otthonod, és a szomszédokat sem kergeted az őrületbe. Lakberendezési eszközként is megmutathatod a modern, vagy régi kellékeket, ezek lehetnek polcok, lámpák, italtartók, asztalok és még sorolhatnám, a kreativitás a fontos!

Sokan mondják, hogy a zene segíti őket a rossz pillanatokban vagy ha megszólal a kedvenc szám máris az egekben vannak. Miért is ne tegyük a hangszereket látható helyekre, akár díszítő elemként. Zene bolondok külföldi és hazai ötlet gyűjteményt szereztünk be, görgess és ihletődj!

Villany, vagy akár kapcsoló díszeként is megjelenhet az adott hangszer. Újszerű és egyedi megoldások lehetnek.

zenés dekoráció

Szerintem bámulatba ejtő a következő polc sorozat is. Nem kellett sokat gondolkodni ezekről a megoldásokról és mégis nagyon hangulatos elemei lehetnek a lakásnak.

zenés dekoráció

Extrém esetek is vannak amikor például a csellót használjuk fel tárolási szempontból. Az italtartó megoldás figyelemfelkeltő, de mégis nem tartja szem előtt a lakásban található ital készletet. A lemez asztal is egy újító elképzelés lehet.

zenés tartók

Az alábbi V. kerületi lakásban is érdekesen felhasználták a zongora keretét, hiszen nagyon jól mutat ebben a fiatalos kis kuckóban. A lakás többi szeglete is az úgymond újrahasznosított daraboktól zsong. Egy ajtót például tükörnek és kulcstartónak is felhasználtak. Dísznek használ még régi telefont, gépezeteket és más tárgyakat is.

A fiatalos, különleges lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz! 

hangszer polc

A zongora és a dob önmagukban is működőképes dekorációs elemek lehetnek. Persze a szomszédoknak már lehet, hogy ilyenkor van egy kis beleszólásuk, de ha megfelelő időpontokban próbáljuk az újabb dallamokat, akkor nem lehet baj. Az alábbi Erzsébetvárosi 5 szobás lakás letisztult és ízléses lakberendezési kellékei mellett a zongora is helyet kapott.

zongora dekoráció

Az alábbi V. kerületi lakás egy igazi művész otthon, amelyekben a hangszerek nem csak díszítő elemként szolgálnak. A lakás azért került be a gyűjteménybe, mert egy különleges darab lehet hangszergyűjtemény szempontból.

nagypolgári lakás

A rádió, tudom, nem hangszer, de régebben a zene egyik fontos forrása volt. Az alábbi VI. kerületi lakásban a régi rádiós készülékeket biggyesztették ki dekorációs elemként, ami persze érthető is, hiszen az egész otthonnak régies hangulata van.

A nagypolgári lakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

Budapesti lakások

A külföldi képek forrása: https://hu.pinterest.com/.

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb fejlemény a leégett wellness-szálló ügyében

Újabb fejlemény a leégett wellness-szálló ügyében

A Magyar Turisztikai Ügynökség is segít a Hotel Silvanus újjáépítésben.

Nézze meg, hogyan alakultak a járványadatok, érdemes!

Nézze meg, hogyan alakultak a járványadatok, érdemes!

Az NNGYK a koronavírusról és az influenzáról is jelentett.

Orbán Viktor az éj leple alatt végrehajtott egy fejcserét

Orbán Viktor az éj leple alatt végrehajtott egy fejcserét

A hírszerzés volt vezetője nem lesz többet helyettes államtitkár.

© 2024 (v2.202102)