Nappali hangulat otthonosabban!

Mit látnak először a vendégek? Az előszobán kívül bizony a nappali fogadja őket, ami egy olyan helyiség, ami úgymond kiszolgáltatott helyzetben van, hiszen mindig rendezettnek kell lennie, dizájnosnak és hangulatosnak is. Itt van pár ötlet, nyilván sok függ attól, hogy mennyi pénz van ezekre.

Körülnézve az ingatlanpiacon, sokatmondó nappali ötlet csokrokat kaptunk. Találkoztunk letisztult, esetleg színben pompázó, régi és új keverék dizájnnal is, ezek mind valamit elárultak a tulajdonosról.  Szimpatikus nappali ötletek válogatása következik!

Itt van ez a 4 szobás lakás Kuruclesen. A neo art deco stílusú penthouse négy terasszal és dupla amerikai konyhás nappalival büszkélkedik. Na, de mit rejt ez a neo art dekorációs stílus? Élénk, leegyszerűsített formavilágot és pasztell színeket, élesebb kontúrvonalakat, drága, minőségi anyagokat. A Hűvösvölgy úti lakás sok extrát nyújt, sőt egyedi építésű lépcsők és luxus tapéták is egyaránt megtalálhatók benne. Az ingatlan rendezett kerttel és saját játszótérrel is rendelkezik.

További képekért kattints a fotóra!

nappali ötletek

Az alábbi XII. kerületi ingatlan is különleges stílusirányzatot mutat. A luxuslakás 2012-ben kapott teljesen új designt  belsőépítészek segítségével. Az elegáns lakás modern technikai megoldásokkal rendelkezik és a minőségi anyagok felhasználását is fontos tényezőnek tartották.  A nyitott nappali-étkező térről egy csodás panorámás teraszra lehet kilépni. Az ablakokon áthatoló napsugarak és a helyiségekben használt színek nagyon hangulatossá teszik a lakást.

További képekért kattints a dizájnos nappalira!

Budapesti eladó lakások

Találtunk olyan ingatlant is, amelyben keveredik a modern és a régi stílus, mindez a bútorokban és a kiegészítőkben jelenik meg. A barna és a vörös színek egy régiesebb hangulatot adnak. A családi ház ablakából kitekintve csodás kilátás nyűgöz le.

A medencés házról még több fotót a képre kattintva láthatsz!

régi és modern stílus
Alacsonyabb árakban gondolkodva

Az alábbi V. kerületi kisebb lakásban is nagyon átgondolt nappalit láthatunk. A színek és a kiegészítők tökéletesen illenek egymáshoz. A kis növények pedig kontraszt hatást keltve otthonossá teszik a miliőt. A fiatalos lakást 2017-ben teljesen felújították, az udvari fekvésű, napfényes 3 szobás lakás igazán kiváló otthon lehet.

A belvárosi lakásról még több képet a fotóra kattinva tekinthetsz meg!

ötletes nappalik

Egy kissé visszafogottabb nappali következik, de szerintem pont ettől válik kedvelhetővé, na meg persze a zöld növényzettől. Napfényes, csendes műemlék ház lakásáról van szó, amelyben az eredeti spalettás ablakok sokat dobnak a lakás kinézetén, és eredetiséget sugallnak. A VII. kerületi lakás a nappaliban látott ötletek mellett azért lehet jó választás, mert kiváló a megközelíthetősége, a környező infrastruktúra és jók a tömegközlekedési lehetőségek.

A Nagy Diófa utcai lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

Budapesti ingatlanok

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)