Terítéken a bájos garzon lakások!

Azt mondják, zsúfoltak a garzon lakások. Sokszor nem a méret a lényeg, hanem hogy otthonos hangulatot tudjunk teremteni benne. Keresgéltünk és találtunk is néhány egészen szép és modern kéglit.

A garzon lakások első otthonként, vagy pároknak tökéletesek lehetnek. Kislakások, de legtöbbször nagyon jó helyen helyezkednek el és megéri akár befektetésnek is kihasználni.

Zuglóban találtunk egy szépen felújított, erkélyes garzont. Tágas, helytakarékos berendezés jellemzi. Csendes környezetben van, Zugló egyik kedvelt részén, közel 23 M Ft-ba kerül.

További képekért kattints a fotóra!

garzon lakás

Erzsébetvárosban, a belváros szívében is eladó egy garzon, amiben már foltokban 2018 menő színei láthatók. A 22 m2-es ingatlan központi helyen van, a tömegközlekedési eszközökkel könnyen bárhova el lehet jutni.  Színes, egy szobás, felújított és 23 M Ft-ba kerül. Megéri megtekinteni!

További képekért kattints a fotóra!

belvárosi ingatlan

A következő, XIV. kerületi lakást 3 éve gyönyörűen felújították. és 19, 5 M Ft-os vételárba a bútorzat és a gépesített konyha kellékei is bele tartoznak. Az alábbi lakásban albérlő lakik, de április 1-től már meg is vásárolható, akár egyéni vagy befektetési célra felhasználva.

További képekért kattints a fotóra!

1 szobás lakás

Tovább nézegettünk és a XI. kerületben is rátaláltunk egy kislakásra. Csendes utcában van, de mégis közel a Móricz Zsigmond körtér, ami nem csak az üzletek és a szolgáltatások elérése szempontjából ideális, hanem tömegközlekedési lehetőségei is kiválóak. A gellérthegyi tetőtéri lakás a maga 23 m2-vel  csak 19,8 M Ft-ba kerül.

A képre kattintva még több fotót látható a kis lakásról!

Gellérthegyi lakás

A várnegyed sem elérhetetlen. Az alábbi garzon lakás nem csak az elhelyezkedése miatt lehet népszerű, hanem a berendezése miatt is. Úgy jellemezném, hogy egyszerű és nagyszerű. Szimpatikus berendezési megoldások ékesítik a  modern és rendezett lakást. Méghozzá alacsony fenntartási költségek kötődnek az ingatlanhoz.

Az I. kerületi garzon lakásról még több képet, a fotóra kattintva láthatsz!

lakás a várnegyedben

© 2021 (v2.202102)