Madárlátta luxus családi ház a Balaton közelében!

Luxus családi ház mindenhol van, de lehet találni különleges helyen is. Kihasználhatjuk a kereskedelmi lehetőségeket, de otthonná is átalakíthatjuk, rajtunk múlik, hogy milyen ötlettel állunk elő, hogyan alakítjuk át és mibe merünk befektetni, belevágni.

A Balatontól 5 km-re csodás ingatlan várja új lakóit! Természetközeli, panorámás és jól elkülönül mindentől. Kell ennél több? A luxus családi ház egy völgyben található, de ettől még az M7-es autópályáról könnyen megközelíthető. A jó fekvésének köszönhetően jelenleg egy kereskedelmi és egy vendéglátói egységként működik, de egy lakórész is ki van alakítva. Az ingatlan továbbra is alkalmas lehet lakhatásra és egyéb üzleti lehetőségek kihasználására.

A luxus családi házról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

Kőröshegyi családi ház

A két szintes, luxus családi ház 2014-ben épült, az alsó rész 125, a felső pedig 109 nm-es. A teraszról bámulatos panoráma látható, ez nagy előnyt jelenthet befektetés esetén is, főleg ha a vendéglátó egységet továbbra is működteti az új tulajdonos. Igény szerint a házhoz tartozó 950 nm-es telek is megvásárolható.

eladó családi ház

Az ingatlan összesen 4 szobát, 2 konyhát, 3 fürdőszobát tartalmaz. Extrákat is találunk: riasztó rendszer, led világítás és “A” besorolású energiatanúsítvány. Az igényes lakóhelyiség rendezett, egyszerű lakberendezési kellékeket láthatunk, de mégis modern és praktikus darabokról beszélhetünk.

luxus családi ház

A lapos tetős ház hamar belopta magát a szívünkbe, különleges és stílusos, nem lehet nem szeretni!


© 2021 (v2.202102)