Über menő most a vízparti új építésű lakás !

Vagyunk néhányan, akik a fél karunkat odaadnánk egy menő panorámás lakásért, hát még ha a lakás ablaka, erkélye vagy terasza egy gyönyörű folyóra vagy tóra néz. Nincs annál jobb napindító, mint a vízparton elfogyasztani a reggelinket vagy egy jó kávét. Alábbi válogatásunkban olyan lakóparkokat fogunk górcső alá venni, amik közvetlenül a vízparton találhatóak. 

Duna Terasz Prémium – Budapest

A beruházás a XIII. kerület népszerű részén, a Foka-öböl mellett valósul meg. A projekt különlegessége – azon túl, hogy a Duna-parton található -, hogy a 322 lakás mindegyikéhez ideális méretű terasz, erkély vagy tetőkert tartozik, ami extra életteret biztosít az év jelentős részében. A lakópark elhelyezkedése megfelel minden korosztály számára, hiszen a XIII. kerület ezen része igen nyugodt, ugyanakkor több közlekedési csomópont is könnyen megközelíthető.

Duna terasz

Árak: 34,8-105,7 M Ft
Átadás: 2019.03.

 

Tópark “Be my City” – Biatorbágy

A Pesttől mindössze néhány kilométerre, Biatorbágyon található lakópark a Törökbálinti-tó partján helyezkedik el. Az összes hazai új építésű beruházás közül az egyik legízlésesebb, legátgondoltabb projektről van szó, ahova tényleg jó hazatérni egy fáradt nap után. Az ország első “város a városban” projekt keretén belül egy minden igényt kielégítő városnegyed kerül kialakításra saját óvodával, bölcsödével, üzletekkel és színvonalas szolgáltató egységekkel. Azoknak sem kell aggódniuk, akik a Budapestre való bejutástól félnek, hiszen szeptembertől BKK bérletes buszt indítanak, ami kevesebb, mint 10 perc alatt megközelíti a 4-es metró végállomását.

Tópark

Árak: 20,8-116,4 M Ft
Átadás: 2018.08.

 

Marina Sétány Penthouse – Balatonszemes

A Marina Sétány Penthouse egy országos viszonylatban is unikális projekt, a látványtervek alapján az épület egy csodás luxushajóra emlékeztet. A lakások között találhatunk garzontól egészen a 2 szintes penthouse lakást is, aminek a teraszán egy 4 személyes kör alakú jacuzzi is helyet kapott. Minden lakáshoz kapunk erkélyt vagy teraszt, ahol élvezhetjük az egyedülálló balatoni hangulatot. A projekt további előnye, hogy minden egységben okosotthon rendszer készül, így biztosított, hogy mire leérünk a nyaralóba, ott a megfelelő hőmérsékletű lakás fog ránk várni, hogy a kikapcsolódásra szánt időt a legmagasabb komfort fokozaton élvezhessük.

Balatonszemes

Árak: 27,2 -118,8 M Ft
Átadás: 2019.07.

 

Danubio – Budapest

Végre egy projekt, ami nem kész lakásokat, hanem egyedi igényekre szabott otthonokat kínál a vevőknek.  A lakások alapterülete 45 m2-től 300 m2-ig alakítható, a négyzetméter árak pedig ehhez igazodva változnak. A beruházó a vevővel egy közös workshopon méri fel az igényeket, majd megvalósítja azt, amit a jövendőbeli tulajdonos megálmodott. Az építkezés a Foka-öböl déli partján zajlik mintegy 16 ezer m2-en.

Danubio

Árak: 37,4 -175,6 M Ft
Átadás: 2019.11.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Átadott hadifoglyok: raportra hívták a magyar ügyvivőt az ukrán külügyminisztériumbe

Átadott hadifoglyok: raportra hívták a magyar ügyvivőt az ukrán külügyminisztériumbe

Bekérették az ukrán külügyminisztériumba a kijevi magyar nagykövetség ideiglenes ügyvivőjét.

Putyin elárulta, mikor kezdik az atomfegyvereket fehéroroszországi telepítését

Putyin elárulta, mikor kezdik az atomfegyvereket fehéroroszországi telepítését

Putyin Lukasenkával tárgyalt Szocsiban.

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

Az Alapjogokért Központ is kiadott egy közleményt Brüsszel migrációval kapcsolatos döntésére reagálva.

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Jó üzlet a használtruha-kereskedelem, ekkora inflációban pláne.

© 2023 (v2.202102)