Über menő most a vízparti új építésű lakás !

Vagyunk néhányan, akik a fél karunkat odaadnánk egy menő panorámás lakásért, hát még ha a lakás ablaka, erkélye vagy terasza egy gyönyörű folyóra vagy tóra néz. Nincs annál jobb napindító, mint a vízparton elfogyasztani a reggelinket vagy egy jó kávét. Alábbi válogatásunkban olyan lakóparkokat fogunk górcső alá venni, amik közvetlenül a vízparton találhatóak. 

Duna Terasz Prémium – Budapest

A beruházás a XIII. kerület népszerű részén, a Foka-öböl mellett valósul meg. A projekt különlegessége – azon túl, hogy a Duna-parton található -, hogy a 322 lakás mindegyikéhez ideális méretű terasz, erkély vagy tetőkert tartozik, ami extra életteret biztosít az év jelentős részében. A lakópark elhelyezkedése megfelel minden korosztály számára, hiszen a XIII. kerület ezen része igen nyugodt, ugyanakkor több közlekedési csomópont is könnyen megközelíthető.

Duna terasz

Árak: 34,8-105,7 M Ft
Átadás: 2019.03.

 

Tópark “Be my City” – Biatorbágy

A Pesttől mindössze néhány kilométerre, Biatorbágyon található lakópark a Törökbálinti-tó partján helyezkedik el. Az összes hazai új építésű beruházás közül az egyik legízlésesebb, legátgondoltabb projektről van szó, ahova tényleg jó hazatérni egy fáradt nap után. Az ország első “város a városban” projekt keretén belül egy minden igényt kielégítő városnegyed kerül kialakításra saját óvodával, bölcsödével, üzletekkel és színvonalas szolgáltató egységekkel. Azoknak sem kell aggódniuk, akik a Budapestre való bejutástól félnek, hiszen szeptembertől BKK bérletes buszt indítanak, ami kevesebb, mint 10 perc alatt megközelíti a 4-es metró végállomását.

Tópark

Árak: 20,8-116,4 M Ft
Átadás: 2018.08.

 

Marina Sétány Penthouse – Balatonszemes

A Marina Sétány Penthouse egy országos viszonylatban is unikális projekt, a látványtervek alapján az épület egy csodás luxushajóra emlékeztet. A lakások között találhatunk garzontól egészen a 2 szintes penthouse lakást is, aminek a teraszán egy 4 személyes kör alakú jacuzzi is helyet kapott. Minden lakáshoz kapunk erkélyt vagy teraszt, ahol élvezhetjük az egyedülálló balatoni hangulatot. A projekt további előnye, hogy minden egységben okosotthon rendszer készül, így biztosított, hogy mire leérünk a nyaralóba, ott a megfelelő hőmérsékletű lakás fog ránk várni, hogy a kikapcsolódásra szánt időt a legmagasabb komfort fokozaton élvezhessük.

Balatonszemes

Árak: 27,2 -118,8 M Ft
Átadás: 2019.07.

 

Danubio – Budapest

Végre egy projekt, ami nem kész lakásokat, hanem egyedi igényekre szabott otthonokat kínál a vevőknek.  A lakások alapterülete 45 m2-től 300 m2-ig alakítható, a négyzetméter árak pedig ehhez igazodva változnak. A beruházó a vevővel egy közös workshopon méri fel az igényeket, majd megvalósítja azt, amit a jövendőbeli tulajdonos megálmodott. Az építkezés a Foka-öböl déli partján zajlik mintegy 16 ezer m2-en.

Danubio

Árak: 37,4 -175,6 M Ft
Átadás: 2019.11.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kellemetlen találatot vihetett be Ukrajna a tengeren

Kellemetlen találatot vihetett be Ukrajna a tengeren

Az orosz-ukrán háború 881. napja volt a keddi. Mi történt az elmúlt órákban?

Ilyen az olimpiai falu – már érkeznek a magyar sportolók is

Ilyen az olimpiai falu – már érkeznek a magyar sportolók is

54 hektáros falu lesz a magyar csapat otthona is.

Igazi meglepetés született Mogyoródon, nem erre számítottunk a Hungaroringen

Igazi meglepetés született Mogyoródon, nem erre számítottunk a Hungaroringen

A 29. héten kifejezetten csendesen alakultak a nézettségi adatok, azonban így is kisebb meglepetés született.

Különleges tankok léphetik át a magyar határt

Különleges tankok léphetik át a magyar határt

Leszállítanak három Leopardot kedden a magyar honvédségnek.

© 2024 (v2.202102)