Varázsold át otthonod a vintage stílussal!

Vintage egy életstílussá is alakulhat és úgy is alakíthatjuk ki az élettereket is. Az irányzat legfőbb jellemzője az, hogy a régi, már nem használt tárgyaknak és bútordaraboknak új funkciót adunk. Sokszor ezeket egy kissé feldobjuk más színvilágot, vagy  funkciót adva. Valamikor ez megfordul és  már nem a régi tárgyak kerülnek a középpontba, hanem az új bútordarabokon, díszeken végzünk átalakítást, koptatással, csiszolással. Mutatunk néhány igazán szép vintage stílusú lakás csokrot!

De mik is a legmenőbb elemek?

Vintage szék és lámpások

Budapesten egy kis ékszerdobozra is rátaláltam. Az 1 szobás otthon mesés hangulatot áraszt, a dísztárgyak és a bútordarabok, meg a beépített polc a tv felett csodásan mutatnak. Az épület 1930-ban épült, később átalakították 12 lakásos társasháznak. A belső terek hangulata mellett a csicsergős környezet is feldobja a hangulatot. Érdemes megtekinteni az otthont!

vintage otthon

Vintage színek

Győrben az ETO Park közelében eladó ez a vintage stílusjegyekkel teli 67 nm-es társasházi lakás. A lakberendezési ötletek és díszítőelemek, mint például a kis asztalok, vagy a konyhában levő székek is egy kellemes légkört biztosítanak a menő stílusukkal. A méretes szobák lehetőséget adhatnak egy újabb helyiség kialakításához, még több ötletnek adhat helyet!

hangulatos otthon

Ajtók, ablakok

Akácfa utcai kétszintes, teraszos ingatlanban a skandináv és a vintage keveredik. Nem berendezett lakásról beszélünk, de attól egy-egy bútordarabon, vagy berendezési kelléken, mint például a fürdőszobai csapon, vagy a zuhanyzón ezt a stílust láthatjuk. Ugyanígy az ajtók és az ablakok is nagyon jól mutatnak a koptatott kinézetükkel. Az egyik szobából a tetőteraszra is juthatunk, ahonnan csodálhatjuk a városi panorámát, jól látható a Bazilika, Parlament és a Budai hegyek is.

 vintage stílusú lakás

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)