Varázsold át otthonod a vintage stílussal!

Vintage egy életstílussá is alakulhat és úgy is alakíthatjuk ki az élettereket is. Az irányzat legfőbb jellemzője az, hogy a régi, már nem használt tárgyaknak és bútordaraboknak új funkciót adunk. Sokszor ezeket egy kissé feldobjuk más színvilágot, vagy  funkciót adva. Valamikor ez megfordul és  már nem a régi tárgyak kerülnek a középpontba, hanem az új bútordarabokon, díszeken végzünk átalakítást, koptatással, csiszolással. Mutatunk néhány igazán szép vintage stílusú lakás csokrot!

De mik is a legmenőbb elemek?

Vintage szék és lámpások

Budapesten egy kis ékszerdobozra is rátaláltam. Az 1 szobás otthon mesés hangulatot áraszt, a dísztárgyak és a bútordarabok, meg a beépített polc a tv felett csodásan mutatnak. Az épület 1930-ban épült, később átalakították 12 lakásos társasháznak. A belső terek hangulata mellett a csicsergős környezet is feldobja a hangulatot. Érdemes megtekinteni az otthont!

vintage otthon

Vintage színek

Győrben az ETO Park közelében eladó ez a vintage stílusjegyekkel teli 67 nm-es társasházi lakás. A lakberendezési ötletek és díszítőelemek, mint például a kis asztalok, vagy a konyhában levő székek is egy kellemes légkört biztosítanak a menő stílusukkal. A méretes szobák lehetőséget adhatnak egy újabb helyiség kialakításához, még több ötletnek adhat helyet!

hangulatos otthon

Ajtók, ablakok

Akácfa utcai kétszintes, teraszos ingatlanban a skandináv és a vintage keveredik. Nem berendezett lakásról beszélünk, de attól egy-egy bútordarabon, vagy berendezési kelléken, mint például a fürdőszobai csapon, vagy a zuhanyzón ezt a stílust láthatjuk. Ugyanígy az ajtók és az ablakok is nagyon jól mutatnak a koptatott kinézetükkel. Az egyik szobából a tetőteraszra is juthatunk, ahonnan csodálhatjuk a városi panorámát, jól látható a Bazilika, Parlament és a Budai hegyek is.

 vintage stílusú lakás

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vágyfokozó szuperélelmiszer egészségtudatosaknak

Vágyfokozó szuperélelmiszer egészségtudatosaknak

Könnyű termeszteni, finom és felhasználóbarát az itthon is egyre népszerűbb cékla, amely nemcsak afrodiziákum, minden ízében az egészségünket szolgálja.

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

© 2024 (v2.202102)