Startolj rá a debreceni albérletekre! Van miből válogatni!

Válogatásunk a kiadó lakásokra fókuszál, szem előtt tartva, hogy közel legyenek a különböző karokhoz. Csak összehasonlításképp, itt nem szálltak annyira az egekbe az ingatlan árak, mint például Budapesten, hiszen egy belvárosi, nagyobb méretű lakás jóval olcsóbb, mint a fővárosban. Lássuk is a debreceni albérletek kínálatát!

A Dóczy Parkban, az egyetem melletti nagyobb társasházban kiadó egy modern, stílusos otthon. Az ingatlanhoz tartozik egy tároló és igény szerint egy parkoló is. Bútorozott, gépesített, klímával ellátott új építésű lakás egy jó helyen, a villamos is hamar elérhető. Tökéletes egyetemisták számára!

új építésű lakások

A Zrinyi utcában, a Campus közelében, kiadó egy erkélyes 2 szobás lakás, ami bútorozott, gépesített állapotban van. Az első emeleti ingatlan szeptember 15-től költözhető. Fiatalos berendezési kellékekkel ellátott, hangulatos lakás várja új lakóit!

kiadó lakások Debrecen

Sestakert városrészben is kiadó egy 78 nm-es panel. Az egyetem közelében található 3 szobás otthon teljes körűen felújított, gépesített  állapotban várja az új lakókat. A bútorozás folyamatban van! Legalább egy éves szerződést kell kötni. Érdemes megtekinteni!

kiadó lakások Debrecen

A belvárosi lakások is jól jöhetnek, onnan könnyebb eljutni a város különböző pontjára. Ez azért már drágább, de a méretéhez, kinézetéhez és elhelyezkedéséhez képest nem megvethető. Az amerikai konyhás 4 szobás ingatlan tágas terekkel rendelkezik, és gépesített. A stílusos lakáshoz tartozik egy panorámás erkély is. Nézd meg közelebbről!

Debreceni albérlet

Ha egy egész baráti csapat szeretne összeköltözni akkor ez a következő lakás kihagyhatatlan! A Nagyerdőhöz közeli 5 szobás lakás is kiadó hosszútávra. Az első emeleten található nagy terekkel és bútorokkal ellátott társasházi  lakáshoz még a parkra nyíló erkély is tartozik. Igény esetén pedig egy garázs is bérelhető.

Debreceni lakáskínálat

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meddig tartják a tempót Matolcsy Györgyék?

Meddig tartják a tempót Matolcsy Györgyék?

Az MBH Bank várakozása szerint a félév végére lassabb ütemre válthat a kamatcsökkentés.

Milliárdos fejlesztés jön a Ganznál

Milliárdos fejlesztés jön a Ganznál

Forgógép üzletágában 4,65 milliárd forint értékű technológia fejlesztést indítottak.

L. Simon László máris üzent a Nemzeti Múzeum új főigazgatójának

L. Simon László máris üzent a Nemzeti Múzeum új főigazgatójának

Miután kedden kiderült, Demeter Szilárd nyerte a múzeum pályázatát.

Automatizálja hálózatfelügyeleti rendszereit a 4iG Csoport, elsőként a Vodafone-nál

Automatizálja hálózatfelügyeleti rendszereit a 4iG Csoport, elsőként a Vodafone-nál

Az innovatív megoldást elsőként a Vodafone Magyarországnál vezetik be.

© 2024 (v2.202102)