Stíluskeveredés trendin! Eklektikus ingatlanok jönnek!

Igen menők mostanában az eklektikus stílusú házak, hiszen sokszor még nem válnánk meg a régi stílusú bútordarabjainktól, de azért újakat is becsempésznénk a lakásba. Igen, ez a lényege az eklektikának, hogy a különböző korok, stílusok jegyeit hogyan válogatjuk össze és kapunk egy hangulatos lakást. Egy kis odafigyeléssel megelőzhető a tragikus kinézet és egy menő értékes lakást kaphatunk. A gyűjteményünk minden darabja eklektikus házban található, és szépen ötvözik a különböző elemeket.

De hogyan is keverd a stílusokat úgy, hogy az ne végződjön rosszul? Nézd meg te is az eklektikus stílusú házak egyedi darabjait és szerezz magadnak ötleteket!

Keverd a színeket, légy merész!

A Szabadság tér szomszédságában egy kedves kis 1 szobás lakásra találtunk. Az eklektikus stílusú házak egyik csodás darabja az első emeleten van, amiben néhány bútordarab a régi korokat idézheti fel bennünk, de vannak olyan elemek is, amelyek a modern kor stílusvilágát sugallják. A kortárs művészeti alkotások sem maradhattak el ebben a különleges hangulatú lakásban. Mivel kis méretű és kiváló elhelyezkedésű, ajánlott befektetési célból is szemügyre venni!

egyedi stílusú lakás

Antik darab és zónázás

Faltól falig bútorok, egyedi formavilág és minőségi anyagok, ezek jellemzik a következő 3 szobás lakást! A nagypolgári ingatlan modern konyhával és 2 fürdőszobával, vendég mosdóval is rendelkezik. A nappaliban kandalló kínál kellemes hangulatot, de az egyik fürdőszoba is nagyon különleges, az antik komód elképzeléssel. Csodásan mutat! Ha nem akarjuk, hogy kaotikus legyen, akkor néha elég ha zónázunk, és nem minden szegletben keverjük a stílusokat.

Eladó lakások

Keverd a mintákat és a stílust!

A most bemutatandó, a Belgrád rakparton levő, késő eklektikus bérház Hültl Dezső építész nevéhez köthető. Ebben a kivételes házban keresi új lakóit egy kellemes hangulatú otthon. A 150 nm-es luxus kégli felújításokon esett át, mindhárom hálószobához tartozik egy fürdőszoba is. A negyedik emeleten helyezkedik el, ahonnan kitűnő belvárosi panorámában gyönyörködhetünk.

eladó lakások

 

 

 

Forrás: https://www.femcafe.hu


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Az Építési és Közlekedési Minisztérium nem tett le arról, hogy megvonja a zöldrendszámot és annak minden kedvezményét a plug-in hibrid autóktól.

© 2024 (v2.202102)