Budapesti lakást venne 20 millió alatt? Nem lehetetlen küldetés!

Annak ellenére, hogy jelentős a drágulás a budapesti ingatlanpiacon, 20 millió forint alatt is van miből válogatni. Végigböngésztük az aktuális ajánlatokat a frissen felújított okos garzonoktól a 10. emeleti, erősen felújításra szoruló több szobás panelekig. 

Bár az elmúlt időszakban jócskán nekirugaszkodtak az árak a budapesti lakáspiacon, lehet azért még szuper ingatlanokat találni 20 millió forint alatt. Persze, ezek elsősorban a külső kerületekben találhatóak, de aki szerencsés, megcsíphet egyet-egyet a VIII., a VI., az V. vagy akár a XIII. kerület legfelkapottabb, Jászai Mari tér közeli részén is. 

A minőségi paletta is széles: a frissen felújított okosgarzontól a 10. emeleti, erősen felújításra szoruló több szobás panelig terjed a sor. 

Íme, aktuális kedvenceink! 

A VIII. kerületi Népszínház utcában 17,9 millió forintért hirdetik ezt a 23 négyzetméteres + 6 négyzetméter galériával rendelkező, teljes körűen felújított minigarzont. 

Kattints a képre még több fotóért!

A lakás a II. János Pál pápa tér közelében tégla építésű, műemlék jellegű, belső körfolyosós, liftes társasház legfelső emeletén található. Kiváló lokáció: a közelben villamos, metró, busz, néhány perc sétára a Blaha Lujza tér, bevásárlóközpontok, egyetemek (SOTE, Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Budapesti Corvinus Egyetem).

Újlapotán, a XV. kerületben a Páskomliget utcában kínálják eladásra 18,99 millió forintért ezt a 35 négyzetméteres, 7. emeleti, 1,5 szobás erkélyes panellakást. 

Kattints a képre még több fotóért!

Többször részben felújították, cserélték például a bejárati ajtót biztonságira, de a radiátorok is újak. Aki ismerős a környéken, annak nem kell bemutatni, milyen jó elhelyezkedésű is ez a rész: Pólus Center, M3-kivezető, boltok, stb. – mind-mind néhány perces távolságra található. 

Herminamezőn (XIV. kerület), a Nagybecskerek utcában találtuk ezt a 17,3 milliós irányáron futó 39 négyzetméteres, szintén felújított másfél szobás félszuterén lakást. 

Kattints a képre még több fotóért!

A Bosnyák tér és a Polgármesteri Hivatal közelében egy kis lakóközösségű, hat lakásos zöldövezeti társasházban van, közvetlen kertkapcsolatos. Befektetés, ingatlankiadás céljából is megfontolandó ajánlat.


© 2021 (v150.202005)