Van még hely a balatoni lakásexpresszen!

A nyári hónapok hírei azzal voltak tele, hogy a Balaton reneszánszát éli, egyre több ember tér vissza a gyerekkorát idéző, kultikus tóhoz, melyhez az emberek nagy százaléka kedves emléket fűz. Mai bejegyzésünkben a Balatonhoz utazunk, megnézzük, mi a helyzet arrafelé a lakáspiacon, és még egy csodás gyöngyszemet is bemutatunk.

A Balaton újraéledése egyfelől a temérdek promóciós tevékenységnek köszönhető, melyek mind arra aspirálnak, hogy nem kell a világ végére utazni ahhoz, hogy valaki jól érezze magát. Másfelől viszont kicsit sem elhanyagolható a különféle platformok, mint például a Booking.com és az Airbnb szerepe. Ezek a felületek játszi könnyedséggel kötik össze a nyaralókat a szállásadókkal, működésüket bárki el tudja sajátítani, így önállóan is bele lehet fogni egy turisztikai vállalkozásba. Ha pedig valaki nem szeretne a kiadással bajlódni, kiszervezheti egy erre szakosodott cégnek, és csupán a bankszámlájának gyarapodása jelzi majd, hogy jól pörög a biznisz.

Szerencsére a Balaton abból a szempontból is változásokon megy keresztül, hogy a szezon egyre inkább kitolódik, egyre több programot szerveznek az őszi, téli és tavaszi hónapokra is. Ezeknek a kis csaliknak köszönhetően az emberek nagyobb kedvvel vágnak neki a Balatonnak, akár hűvösebb időben is.

A fentiekből egyenesen következik, hogy a fellendülés az ingatlanárakban is megmutatkozik, azok ugyanis folyamatosan emelkednek. Szerencsére azonban még nem késtek le semmiről azok, kik itt szeretnének ingatlanba fektetni. Rengeteg jó és igazán megérős ajánlatot lehet még kifogni, mint amilyen ez a siófoki különlegesség is.

A lakás egy szuper kis társasházban található, a Balatontól mindössze 50 méterre, ez igencsak vonzó attribútum. Hasonlóan csábító, hogy az Aranyparton helyezkedik el, ami a város egy kiemelt és híres helyszíne.

Az elhelyezkedésén túlmenően érdemes kiemelni, hogy az ingatlan csodás állapotban van, minden megtalálható benne, amire szükség lehet: két hálószoba, erkély, amerikai konyhás nappali, klíma és riasztó is. Sőt, ha mindez nem lenne elég, a társasház közös medencéjében lehet hűsölni a forró nyári napokon.

Felszereltségéből adódóan a lakás nemcsak kiadás céljából állja meg a helyét, de ugyanilyen jól szuperálhat saját nyaralóként és állandó lakhelyként is. A fővároshoz való közelsége miatt remek választás azok számára, akik kicsit szeretnének elszökni a nyüzsgésből, de semmi pénzért nem mondanának le a városi kényelemről.

A balatoni ingatlanok tárháza meglehetősen széles, van itt picike nyaraló és óriási luxusvilla is, így mindenki megtalálhatja a kedvének megfelelőt. Szerencsés, azonban, ha egy otthon több funkciót is betölthet, hiszen lehet, hogy most inkább lakáskiadásban gondolkodik, de sosem tudhatjuk, mit hoz a jövő, mikor változik meg a véleménye. Járj nyitott szemmel, és csapj le gyorsan a legjobb lehetőségekre (mint amilyen ez a siófoki ingatlan is), hiszen pillanatok alatt elhappolhatják előled.

A cikk megjelenését az Otthontérképen megjelent hirdetés feladója támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

Megszavazták: új köztársasági elnöke van Magyarországnak!

Megszavazták: új köztársasági elnöke van Magyarországnak!

Az ellenzék kivonult, de így is megválasztották az új köztársasági elnököt.

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A nemzetközi szemlélők is reagáltak a svéd NATO-belépés ratifikációjára.

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Véget ért a hosszas huzavona, megszavazta az Országgyűlés Svédország NATO-csatlakozásának ratifikációját.

© 2024 (v2.202102)