Páratlan több generációs luxus!

A luxus házak többsége tele van meglepetésekkel, kuriózumokkal, amelyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni. Olyan ritkaságokról beszélünk, amelyek akár több generáció számára is jó választás lehet, de akár befektetésre is.  Különlegességük kinézetükben vagy valami extra jellemzőjükben rejlik.

Az első állomásunk egy 6 szobás vár, amely kialakításával levett a lábunkról. Fót egyik legcsendesebb részén helyezkedik el, a nyugalmat mind a belső terekben, mind a külső parkosított kertben megkaphatjuk. A bútordarabok és a tégla falak régies hangulatot árasztanak, amit a modern kiegészítők, színek feldobnak.

eladó családi házak

Itt egy klasszicista stílusban ragyogó kastély is, amiben 8 szoba ad teret a lakhatáshoz, az egyik, egy 82 nm-es jelenleg műteremként szolgál. Központi fűtéses, felújították a víz-és szennyvízhálózatot, de fejlesztették az elektromos hálózatot is. Az ingatlan nagyon kedvező választás lehet különböző rendezvények helyszíneként, de más üzleti tevékenységek indításához is adottak a feltételek.

több generációs házak

A fővárosi luxus házak közül is kiválasztottunk egyet, a Római-parton. Pihenni és szórakozni is kiválóan lehet a házban és körülötte, a környék kikapcsolódási és sportolási lehetőségeket biztosít. Belső terei pedig egyszerű színeiben is csodásak!

luxus házak Budapest

Diósdon egy álomszép panorámás luxus otthont kínálnak. Egy 1405 nm-es telken helyezkedik el, rendezett a kertje, a terasz és több erkély is. Extraként megemlíthető a fűthető medence, a fitness és a társalgó helyiségek is.

eladó házak Diósd

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nem bírt a FoxPost a Vinted akciójával 

Nem bírt a FoxPost a Vinted akciójával 

Szökőárszerű terhelés érte a csomagküldő rendszert.

Mit lehet kiolvasni a legújabb kamatdöntésből?

Mit lehet kiolvasni a legújabb kamatdöntésből?

50 bázisponttal, 7,75 százalékra csökkentették az alapkamatot.

Még nagyobb lesz a gödi Samsung-gyár?

Még nagyobb lesz a gödi Samsung-gyár?

Mintegy 43 ezer négyzetméterrel bővül, ennek engedélyezése már el is indult. 

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Az Európai Parlament jóváhagyta ennek meghosszabbítását.

© 2024 (v2.202102)