Újjávarázsolt lakások a IX. kerületből!

Sokszor olyan lakásokat keresünk, amik felújítottak vagy újszerű állapotban vannak, mivel később nem szeretnénk a lakások “pofozgatásával” foglalkozni. Természetesen a kinézet mellett az elhelyezkedés is fontos tényező! Most a IX. kerületet vettük górcső alá, itt kutattunk  olyan otthonok után, amik egy kis “varázsláson” estek át.  A szerencsés kiválasztottak 3 szobásak és 35 millió feletti árat kér értük a hirdető.

Kezdjük is egy kivételes Liliom utcai otthonnal, ami egy szépen karbantartott, liftes házban van. Bár magasföldszinti lakás, az utcáról nem lehet belátni, és biztonságos is. A képeket nézegetve megfigyelhetjük, hogy az ingatlan a közelmúltban minőségi felújításon esett át. A környék bevásárlási és szórakozási szempontból kitűnő, a közlekedés is, hiszen a Boráros tér közelsége még éjszaka is biztosítja a könnyű hazajutást.

Íme a hálószoba, amit letisztult elegancia jellemez, pont mint a lakás többi részét.

újszerű lakás

Ami a konyhát illeti, ott is modern, helytakarékos megoldásokat találunk.

Ix. kerületi lakások

Ferencváros rehabilitációs területén, a Viola utcában egy belső kétszintes, 3 szobás lakás keresi új lakóit. Az ingatlan hangulatát a színes falak adják és az ezeket kontrasztba helyező bútordarabok. A lakás közelében már a nyüzsgő belvárossal találkozhatunk, pár perc sétára van a Duna és a Ferenc tér is. A SOTE, a Corvinus, a BME és az ELTE 15 percen belül elérhető!

3 szobás lakás

A sort egy 2 éve teljes körűen felújított 71 nm-es lakással zárjuk, amelyhez egy 21 nm-es terasz is tartozik, ahol örök panorámás kilátás vár. Az ingatlan felső szintjén 2 háló, meg egy fürdő van, alul pedig egy nappali és egy konyha-étkező. A modern bútordarabokkal ellátott és gépesített lakás teljes felszereltségével megvásárolható!

eladó lakások

 

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)