Költözzön egyedi design lakásba Zuglóban!

Egy újszerű, minőségi anyagokkal felújított lakás első lakójának lenni kiváltság, mint ahogy kiváltság az is, ha egy olyan társasházban élhet az ember, amely portaszolgálatot és wellness szolgáltatásokat is nyújt.

Zuglóban, az Örs vezér tér közelében most eladóvá vált egy lakás, amely mindezeket együtt tudja. A 2 szobás, erkélyes lakás egy 2005-ben épült lakópark 6. emeletén található. A napfényes ingatlan amerikai konyhás nappalival és egy hálószobával rendelkezik, így egyedülálló személyek részére és pároknak is kiváló választás lehet.

A frissen felújított lakásban gyakorlatilag mindent kicseréltek, így vevőjét egy vadonatúj lakás élményével ajándékozza meg, melynek elkészültére ráadásul várni sem kell. A felújítás a minőség és az esztétikum magas fokú figyelembevételével történt. Az ingatlan egyedi, modern, fiatalos, magasfényű fehér és nyersbeton designt kapott, a szobákban osztrák laminált parkettával, a többi helyiségben német prémium burkolattal.

A konyhában magasfényű fehér konyhabútor fogad, beépített sütővel, kerámia főzőlappal, szagelszívóval, mosogatógéppel és takarítóeszköz-gardróbbal, a fürdőszoba Ravak „nosal design” akrilkádat, öntött márvány mosdót és Grohe csaptelepeket kapott.

Nyáron a kellemes hűvösről Bosch inverteres klíma, az árnyékolásról beépített szúnyoghálóval felszerelt redőnyök gondoskodnak, a tárolást „nyersbeton design” beépített szekrények biztosítják.

A társasházban 24 órás portaszolgálat működik. A szaunával, konditeremmel felszerelt wellness részleg használata ingyenes, és csak az itt lakók használhatják, ahogyan a pihenőkertet is.

A lakás mérete, elosztása és a kiváló közlekedés miatt nemcsak saját célra, hanem befektetésnek is kiváló. A ház mellett áll meg a 3-as villamos és a 77-es troli, melyekkel az Örs vezér tér, a Bosnyák tér és a Stadionok is pár perc alatt elérhető, és a környék a Metropolitan Egyetem, a BGF és az irodaházak közelsége miatt is népszerű a bérlők körében. A környék jól ellátott, boltok, éttermek, szépségszalonok sokaságából válogathat az ide költöző.

A lakáshoz tartozik egy extra nagy parkolóhely is a teremgarázsban. Ezen az L-alakú parkolóhelyen akár két kisebb autó vagy egy autó és egy motor is kényelmesen tud parkolni.

Ebbe a lakásba tényleg csak költözni kell, és ha valaki befektetésnek szánja, akkor sem kell a berendezéssel foglalkoznia, hiszen a teljes bútorzat is a vételár részét képezi.

A cikk megjelenését az Otthontérkép.hu-n megjelent hirdetés feladója támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

Bekeményített a magyar turisták kedvelt célpontja – megjárja, aki nem fizet belépőt!

Bekeményített a magyar turisták kedvelt célpontja – megjárja, aki nem fizet belépőt!

A velencei álomnyaralásokba egy kellemetlen részletet be kell iktatni mostantól.

© 2024 (v2.202102)