Ilyen konyhaszigetekben is gondolkodhatsz!

A konyha fontos része az otthonnak, itt sok időt tölthetünk és bizony szükségünk van a mi kis helyünkre, ahol előkészíthetjük és megfőzhetjük az ételt. A helyre mindenképp szükség van, sokszor egyedül, de akár közösen a családdal, párunkkal is elkészíthetjük a menüt. Az amerikai konyha az itt eltöltött időt még kellemesebbé teheti, hiszen a nappaliban, ebédlőasztalnál végbemenő történéseknek is részesei lehetünk. Főzéskor nehézségeket okozhat a hely hiánya, amit a konyhaszigetek praktikus kiválasztásával javíthatunk. Különböző formák, méretek és színek közül választhatunk, figyelembe véve a funkcionalitást is.

A választás nem egyszerű, ezért is fontos a lakás méretét és stílusát figyelembe venni. Nézzünk néhány ötletes konyhaszigetet és tervezzünk igényeinknek megfelelően.

Masszív konyhasziget

Egy ilyen nagyobb méretű, több funkciós konyhasziget mindenképp megkönnyíti a konyhában töltött perceket. Praktikus elhelyezése kiegészíti a teret és dizájn elemként is megfelel. Igény szerint, mérete még a kis díszítő elemek és növények elhelyezését is lehetővé teszi. Ez a XIV. kerületi különlegesség  teljes körű és igényes felújításon esett át, érdemes megtekinteni a lakás többi részét is.

XIV. kerületi lakások

Hosszúkás alakú

 

Exkluzívabb konyhaszigetekben is gondolkodhatunk, amik előnyösek, de azért egy hasonló kivitelezéshez több hely is szükséges. Ha a lakásméret megengedi egyedi konyhát varázsolhatunk, ami még jobban segíti a társalgást a konyhán kívüli világgal.

eladó lakások

Persze formákban is gondolkodhatunk, például többszögűben, félkörben, vagy L alakúakban is.

konyhasziget

Kisebb méretűt is beépíthetünk, amik gyakran tényleg csak helyhasználatban segítenek, és nem helyezhetünk el kagylót, gépezetet vagy egyebet. Persze azért ha okosan tervezünk kettő az egyben is lehet és asztalnak is használhatjuk, mint ahogy ebben a debreceni lakásban is alkalmazták.

eladó lakások Debrecen

Egy keskenyebb elképzelést is kivitelezhetünk, ami akár a térelválasztást is segítheti, mint ahogy ebben az otthonban is tették. Sokan szeretik, ha a két különböző lakásrész között meg lehet húzni a vonalat és valamilyen formában el lehessen határolni egyiket a másiktól.

ingatlankínálat

Képek forrás: designingidea.com és printerest.com


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A nemzetközi szemlélők is reagáltak a svéd NATO-belépés ratifikációjára.

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Véget ért a hosszas huzavona, megszavazta az Országgyűlés Svédország NATO-csatlakozásának ratifikációját.

Novák Katalin nem akart megszólalni még egyszer utoljára, elfogadták a lemondását

Novák Katalin nem akart megszólalni még egyszer utoljára, elfogadták a lemondását

Az Országgyűlés elfogadta a köztársasági elnök nyilatkozatát. 

Halmozzák a rekordokat a nyugdíjpénztárak, de van egy kis bibi

Halmozzák a rekordokat a nyugdíjpénztárak, de van egy kis bibi

Húsz százalék fölötti átlagos hozam, rekord összegű befizetés és kifizetés - ez a nyugdíjpénztárak 2023-as mérlege. A tagság viszont egyre csak öregszik.

© 2024 (v2.202102)