Panellakásban is stílusosan!

Körbenéztünk a panelek háza táján, és egészen elcsodálkoztunk, hogy milyen gyönyörű lakásokat találunk!

A panellakások sokakban negatív érzéseket keltenek, persze mint mindennek, ezeknek is megvan a maguk előnye és hátránya egyaránt.

Tény azonban, hogy a magas ingatlanárak mellett még mindig jóval olcsóbban juthatunk hozzájuk, mint egy téglalakáshoz.  A téglák között is találhatunk rossz állapotú nem túl jó környéken épült otthont, és persze van szép, de általában meglehetősen drágán.

Aki viszont nem zárkózik el tőle, talál magának jó környékre épült, rendezett panellakásokat, a hasonló adottságú téglalakáshoz képest még mindig valamivel kevesebb pénzért. Márpedig pedig panel és panel között is bőven van különbség.

A XIII. kerület kedvelt részén, a Duna parttól nem messze találtuk ezt a harmadik emeleti lakást. Az előzőhöz hasonlóan ez is nagyon tágas, egy hatalmas nappali és két szoba található benne. Ráadásul egy 7,3 nm-es erkély is tartozik hozzá, ami méretét tekintve igazi ritkaság.

A Sas-hegy déli lábánál, a XI. kerület közkedvelt részén eladó ez a panorámás panellakás, melyet nemrégiben igényesen felújítottak. A zöld környezet és a jó közlekedés pedig úgyszintén nagyon előnyös tulajdonság, ha lakást keresünk.

Vizafogón találtunk egy felújított  belső kétszintes panellakást. Négy szobájával alkalmas lehet családok számára, a magas emeletnek, és az utcára illetve a belső zöld csendes parkra néző ablakoknak köszönhetően rendkívül világos és csendes.

A felső szinten pedig terasz kialakítására is van lehetőség.

Ha érdekelnek hasonló lakások, kattints ide!

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már Nagy Márton is sejtette, most a KSH kis is számolta

Már Nagy Márton is sejtette, most a KSH kis is számolta

A benzin 3,2, a dízel 5 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál – jelentette első ízben a Központi Statisztikai Hivatal.

OTP-ügyfelek figyelem! A bank automatikus korlátozást vezet be

OTP-ügyfelek figyelem! A bank automatikus korlátozást vezet be

Az OTP Bank – kiberbiztonsági megfontolásból - május nyolcadikától automatikusan 1 millió forintos napi átutalási limitet állít be az internet- és mobilbankból indított átutalásokra.

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

A következő napokban legalább két főből álló mobil ellenőri csoportok jelenhetnek meg a magyar kórházakban.

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az Irán által Izrael ellen indított nagyszabású támadással kapcsolatosan az izraeli kommunikáció diadalittas volt, de ezzel a veszély nem múlt el.

© 2024 (v2.202102)