Városliget és diplomatanegyed, ilyen egy újszerű, megfizethető otthon

Pest egyik kedvenc városrésze a Városliget környéke. Nem csak a hatalmas zöld park szép a megújuló múzeumokkal, látványosságaival, hanem a környék is gyönyörű. Elegáns zöld utcáival a fiatalabb és idősebb párok, de a tehetősebb családok kedvence is. Egy szuper lakást hoztunk most a környékről!

Zugló egyik legnépszerűbb részén, a Városliget tőszomszédságában, az elegáns Czázár András utca és a Stefánia út vonzásában, az egyik patinás diplomatanegyed mellett, találtunk is egy remek lehetőséget. Nem csak a környék kiváló, de elhelyezkedés szempontjából is kitünő választás, hiszen nem csak az emlegetett különleges Városliget, hanem a fontos közlekedési csomópontok, a Keleti Pályaudvar illetve a Stadionok metrómegálló és buszpályaudvar is pár perces távolságon belül vannak. Így aki sokat jár vidékre, főként közösségi közlekedéssel, annak is remek választás a környék.

Itt található egy népszerű, 2006-ban épült társasház, a Városliget apartmanház, ahol most megüresedett egy harmadik emeleti lakás. A társasházban 2 lift, kamerarendszer és portaszolgálat gondoskodik a kényelemről és biztonságról.

További képekért kattints a fotóra!

Mivel a ház a közelmúltban épült, így újszerű, tökéletes állapotban lévő lakás várja új tulajdonosát, két szobával és egy nagyméretű erkéllyel.

Az előszobából jobbra nyílik egy tágas fürdőszoba káddal, tovább haladva pedig az amerikai konyhás nappaliba érünk. A konyha természetesen újszerű, modern bútorral van felszerelve, amiben beépített elektromos sütő és főzőlap is található, ezek pedig az ár részét képezik.

A nappalit és a konyharészt csupán egy pult választja el, ami anélkül, hogy elszeparálná a két helyiséget, nagyon praktikus, és esztétikus elemként is funkcionál.További képekért kattints a fotóra!

A tágas nappaliból nyílik a hálószoba, ami közel 13 négyzetméteres, így bőven elegendő tér jut az ágy mellett nagyobb szekrénysornak is.

A lakás kialakításának különlegessége, hogy a 6 négyzetméteres erkélyére, nem csak a nappaliból de a hálószobából is kiléphetünk.

További képekért kattints a fotóra!

Na és persze az örök kérdés a pesti lakások esetében, a parkolás. Jó hír, hogy a zuglói  lakosok számára ingyenes a parkolás a ház előtt, így a parkolóhely bérlés sem okoz fejtörést.
És egy ilyen lakás persze nem csupán fiatalok vagy párok számára lehet ideális otthon, befektetésnek is kiváló. Aki pedig ilyen célból vásárolna ingatlant, itt biztosra mehet. Már van is jelentkező, aki bérelné a lakást, így ez a vétel jó befektetésnek ígérkezik.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ön tudta, hogy egy volt szovjet bázisról is repülnek magyar turisták?

Ön tudta, hogy egy volt szovjet bázisról is repülnek magyar turisták?

A debreceni reptér bejárása különleges élménynek bizonyult.

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a vásárlók, félnek az infláció visszatérésétől.

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Letette az esküt Magyarország 7. köztársasági elnöke, ezután mondott „székfoglaló” beszédet.

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)